2777
2789
عنوان

یه سوال عمیق

173 بازدید | 10 پست

دوستان بنظرتون درد و غم و کلا سختی باعث رشد و بلوغ ادم میشه و به اصطلاح ادم رو پخته میکنه یا صرفا بهت اسیب میرنه و دلیلِ حسرت های وجودت و تروماهای روانیت میشه خودم چون درحال حاضر سختی زیادی رو تحمل میکنم دوست دارم اولی درست باشه ولی منطقی تر دومیه نظر شما چیه؟

بستگی به این داره که تو چقدر مقاوم باشی

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از روز اولی که باتو سفر کردم، سوراخ قایقت را دیدم؛ با این حال باتو دل به دریا زدم ، به این امید که عشق معجزه میسازد. نساخت!☁️🫧🍃

باعث بزرگ تر شدن و عاقلتر شدنت میشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ادم باید از تمام موقعیت ها چه سخت چه اشتباهات زندگیش درس بگیره

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از روز اولی که باتو سفر کردم، سوراخ قایقت را دیدم؛ با این حال باتو دل به دریا زدم ، به این امید که عشق معجزه میسازد. نساخت!☁️🫧🍃

بسنگی داره تو چی یخوای!

میخوای از مشکلا درس بگیری و پیشرفت کنی و حلشون کنی ، یا اجازه بدی افسردت کنن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

درد و غم فقط باعث تروما و اسیب روانی میشه

این جملاتی که درد قوی ترت میکنه روانشناسی زرده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

به نظرم انتخاب خود آدمه که کدوم بشه

یعنی از اون سختی که می کشی می تونی درس بگیری و شخصیتت را رشد بدی

یا اینکه درس نگیری و به زمین و زمان فحش بدی و عقده کنی تو دلت

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بسنگی داره تو چی یخوای! میخوای از مشکلا درس بگیری و پیشرفت کنی و حلشون کنی ، یا اجازه بدی افسردت کن ...

یجاهایی علیرغم اینکه تو چقدر قوی ای زور سختی ها بهت میچربه مخصوصا اونجاهاییش که دست خودت نبوده

یجاهایی علیرغم اینکه تو چقدر قوی ای زور سختی ها بهت میچربه مخصوصا اونجاهاییش که دست خودت نبوده

درسته

ولی نهایتا یکی تصمیم میگیره تو سختیا معتاد شه

یکی از سختیا درس میگیره و احتمال دچار شدن مجدد رو کمتر و کمتر میکنه!!!

جاهای دیگه و انتهابای دیگع از چیزی ک یاد گرفته استفاده میکنه!!!!

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲