2777
2789
عنوان

مزاحمت تلفنی

190 بازدید | 13 پست

سلام دوستان چند وقته از شهر های مختلف زنگ میزنن به موبایلم و‌ حرفای بد و درخواست های بد میدن چیکار کنم چجوری میتونم جلوی این کار رو بگیرم نمیتونم سیم کارتمو عوض کنم 😭😭

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیت این امکانو داره که تماس ناشناس رو مسدود کنه؟

اره ولی نمیشه که همه ی ناشناسارو مسدود کنم شاید اطرافیان بخوان با خط جدید بهم زنگ بزنن

خیییلی بده یه سری به مامانم مزاحم میشدن یکیش افغانی بود حرفای زشتتت فوشای بد منم گوشی گرفتم ازمامانم خواهر و مادر وزن وبچشو همممه کسشو فوش دادم جالبه بهش برخورد 

😂 دیگه زنگ نزد 

یه نفر ک زنگ زد بهش بگو شماره منو کجا نوشتن اگه تونستی بروپاکش  کن یا خواهش کن برات پاکش کنن

میترسم اخه یسری مرد های عوضی ان که زنگ میزنن بهم و پیشنهاد رابطه میدن منم متاهلم بخوام صحبت کنم و اینو ازشون بخوام میترسم بدتر کنن و شوهرمم بفهمه باهاشون حرف زدم شر درست میکنه🥺🥺🥺

میترسم اخه یسری مرد های عوضی ان که زنگ میزنن بهم و پیشنهاد رابطه میدن منم متاهلم بخوام صحبت کنم و ای ...

شماره شما رو ببخشید به عنوان چیز نوشتن یه مدت شماره های ناشناس رو مسدود کن 

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

شماره شما رو ببخشید به عنوان چیز نوشتن یه مدت شماره های ناشناس رو مسدود کن 

چشم ممنونم از راهنماییتون🌸