2777
2789
عنوان

ساعت میلیاردی....

299 بازدید | 33 پست

مدتی پیش با یکی از دوستانم که فقط ساعت دستش یک میلیارد و هشتصد بود صحبت میکردم و از نداشتن اِحساس رضایت و شادی میگفت ...کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست...حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

سال‌ها دل طلبِ جامِ جم از ما می‌کرد

وآنچه خود داشت ز بیگانه تمنّا می‌کرد

گوهری کز صدفِ جا و مکان بیرون است

طلب از گمشدگانِ لبِ دریا می‌کرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ چیزی خوشحالش نمیکرد..

من فکر میکنم اینجور آدما از بس همه چی براشون فراهمه ، دیگه انگیزه نمی‌مونه براشون 

و اطرافیان شون هم بیشتر به خاطر پول شون نزدیک شون میشن

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

هیچ چیزی خوشحالش نمیکرد..

من ساقی خوب سراغ دارم  

صد درصد تضمینی 

بهشون بگین ، معرفی میکنم  

ساعتشون  رو هم لطف کنن به بنده بدن 😁😁😁

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
من ساقی خوب سراغ دارم   صد درصد تضمینی  بهشون بگین ، معرفی میکنم   ساعتشون  ر ...

اگه ما حقیقت وجود خودمونو نبینیم هیچ چیزی در این دنیا دائمی خوشحال نمیکنه...حتی اگه من این ساعت هم به شما بدم فقط برای مدت کوتاهی خوشحال خواهید بود چون خوشحال و خوشبختیه واقعی و دائمی درون خودِ ماست..

ادمی که با این همه امکانات بازم ناراضی باشه  دنیا رو هم‌بهش بدی بازم طلبکاره 

ارامش هم داشته باشه  باز یه ساز دیگه میزنه  

مهم طرز نگاه و فهم  ادمه 

اگر بلد باشی مدیریت کنی لحظه هات رو میدونی از چی کی و چطور استفاده کنی و ازش لذت ببری بلدهم نباشی هر چی که تو این دنیا هست منجمله ارامش رو بهت بدن بازم لنگ میزنی نق نق میکنی 

اگه ما حقیقت وجود خودمونو نبینیم هیچ چیزی در این دنیا دائمی خوشحال نمیکنه...حتی اگه من این ساعت هم ب ...

شوخی بود 

من تاپیک های شما رو دنبال میکنم 

قبول دارم که دل ها تنها با یاد خدا ارام میشه 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
من فکر میکنم اینجور آدما از بس همه چی براشون فراهمه ، دیگه انگیزه نمی‌مونه براشون  و اطرافیان ...

بله و باید این حقیقت رو درک کنیم که تموم شرایط ها گذرا و موقتی هست و اون شادی و خوشبختی درون وجودِ خودمونه نه در شرایط ها و امکانات..

ادمی که با این همه امکانات بازم ناراضی باشه  دنیا رو هم‌بهش بدی بازم طلبکاره  ارامش هم دا ...

آرامش و شادی و خوشبختی و عشق و سعادت درونِ خود ماست نه در شرایط ها و امکانات بیرونی..

بله و باید این حقیقت رو درک کنیم که تموم شرایط ها گذرا و موقتی هست و اون شادی و خوشبختی درون وجودِ خ ...

به نظرتون چه جوری میشه به اون رضایت درونی برسیم ؟؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چقدر شعاری. اصلا هم زیبا نبود . بازم تو با این تاپیک های چرت و هدف های شومت اومدی😏😏

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

شوخی بود  من تاپیک های شما رو دنبال میکنم  قبول دارم که دل ها تنها با یاد خدا ارام میشه& ...

بله و نه تنها خدا بلکه شما خودتون بینهایت زیبا و باارزش هستید و اگه این ارزش و زیبایی خودتون رو ببینید همیشه غرق شادی و آرامش خواهید بود....تموم ستاره های زیبای همین آسمون در برابر شما مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه و حتی قابل مقایسه نیست از بس درون شما زیباست...

بله و نه تنها خدا بلکه شما خودتون بینهایت زیبا و باارزش هستید و اگه این ارزش و زیبایی خودتون رو ببین ...

ذوق کردم من 😍😍