2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لایک

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

خیلی خوب یعنی معدل چند

منم هدف شما رو دارم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

پنج درصد?چه درسایی رو 5./. بزنی?دولتی اخه?

فدات من سال 93 زبان 80 و خورده ای و عمومیا بالای 50 به جز عربی 30 اینا زدم و زیست و شیمی 40 ریاضی و فیزیک حدود 10 درصد خیلی خراب کردم اونا رو دولتی قبول شدم 

حالا منظورتو از درصدا یه کوچولو واضح تر بگو اگه بدونم راهنمایی کنم

امیدوارم موفق بشی

پنج درصد?چه درسایی رو 5./. بزنی?دولتی اخه? فدات من سال 93 زبان 80 و خورده ای و عمومیا بالای 50 به ج ...

خب خودتونم میگین سال93

الان کنکورو نهایی به یک اندازه مهمن

🖤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز