2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مانتو و روسری کیف و کفش از قبل دارم و انصافا رخ خودشونو دارن و از قیافه نیفتادن. 

چادر مشکی پارسال خریده بودم اونو برش دادم. 

شلوار هم قبلا پارچه خریده بودم،  دوختمش. 

شومیز هم یک ماه پیش دوختم و اماده شد،  ان شاالله عید میپوشم. 

شماهم میخوای درس بخونی،  الان نخر.  کنکور دادی باخیال راحت برو خرید تابستونی چیزی که نیاز داری بخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه... خیلی دوست دارم خرید کنم اما چون از کارم بیرون اومدم شرایط مالی اوکی نیست. 

اگر کارم اوکی بشه حتما برای دلخوشی هم شده سعی میکنم نیمچه خریدی داشته باشم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من چون باردارم و لباس گشاد نداشتم مجبور شدم دوسه تیکه بگیرم و از اون جایی که خیلی همه چی گرون بود  اینترنتی سفارش دادم که حداقل مناسب تر در بیاد برام البته جایی رو هم نداریم بریم مگر توی خیابون قدمی بزنیم همین

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍

من پارسال عید هیچی نخریدم برعکسش امسال همش در حال خریدم😅

چون تازه عروسم امسال😍 و سفرم میخوایم بریم

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️