2821
2789
عنوان

قوه تخیل 😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
خیلی  یه بار شوهرم تو اتاق خواب بود بعد منم تو پذیرایی رفتم تو خیال یهو بلند شروع کردم به حرف ...

حقیقتا یک مقداری عجیبه برام...😁

میتونی اون شخص رو توصیفش کنی ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

حقیقتا یک مقداری عجیبه برام...😁 میتونی اون شخص رو توصیفش کنی ؟

شخص خیالی نیس مثلا یکی از فامیلا یا خونواده

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آها

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

عزیزم شما خردادی هستی؟

اخه دوست منم دقیقا همینطوره بیشترم با کسی صحبت میکنه که واسش مهمه یعنی مثلا حرفاشو واسه ارتباط بعدی اماده میکنه با شخص مورد نظرش

عزیزم شما خردادی هستی؟ اخه دوست منم دقیقا همینطوره بیشترم با کسی صحبت میکنه که واسش مهمه یعنی مثلا ...

دقیقاااا منم همینطوری

بله خردادی ام

چون درونگرام همش با خودم حرف میزنم یا اگه مهمونی قرار باشه برم از قبل هی فکر میکنم بهش اینکه چی بگم چی نگم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

دقیقاااا منم همینطوری بله خردادی ام چون درونگرام همش با خودم حرف میزنم یا اگه مهمونی قرار باشه برم ...

خیلی جالبه خردادیا ادمای دوقطبیی هم هستن یعنی موداشون هی عوض میشه

البته با مردادی هاهم خیلی رابطه خوبی دارن من مردادیم دوستم خردادی و ی جایی این متنو خونده بودم واسم جالب بود

خیلی جالبه خردادیا ادمای دوقطبیی هم هستن یعنی موداشون هی عوض میشه البته با مردادی هاهم خیلی رابطه خ ...

آره منم یه دوست مردادی داشتم خیلی خوب بودیم با هم 

قدیم خیلی زیاد بود 

الان ۳۰ درصد شده

نه تو جزئیات نمیتونم برم 

فقط شاید بتونم اشخاص رو تصور کنم اونم فقط جسمشون نه صورتشون 

یا نهایت از حافظه ام استفاده کنم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️