2821
2789
عنوان

قوه تخیل 😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
احساس میکنم خیلی برنامه ریزی خوبی داری تو زندگیت ؟ و این رمز موفقیتت 🥰 نه ؟

زندگی خیلی بالا پایین داره

واقعا نمیشه مثلا هر روز طبق یه برنامه خاصی پیش برم

ی روزایی هست خیلی پر انرژیم 

یه روزایی نه سطح انرژیم کمه ب خودم سخت نمیگیرم 

ولی چندتا چیز و بهش پایندم تحت هر شرایطی 

ورزش

روتین پوست

گوش دادن به پادکست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من حتی ی تصویر رویایی میبینم یا با پسرم کارتونایی مثل حنا تو این سبکا میبینم خودمو دقیقا اونجاتصور م ...

🥺👌

خیلی خوبه 

داخل هر انیمیشینی این حس رو داری ؟

یا فقط این انیمیشن ؟ 

از این جهت میگم چون چهره هاش چندین بار تو ذهنت تکرار شده 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زندگی خیلی بالا پایین داره واقعا نمیشه مثلا هر روز طبق یه برنامه خاصی پیش برم ی روزایی هست خیلی پر ...

آفرین 🪐

خیلی خوبه که مداومت داری...

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

آفرین 🪐 خیلی خوبه که مداومت داری...

😍🫂

به نظرم هرکاری و اگه ادامه بدی بهش موفق میشی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خیلی زیااااد

بعضی وقتا به خودم میام میبینم دارم با یه آدم خیالی مدت ها حرف میزنم یا خودمو جای دیگه تصور میکنم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

🥺👌 خیلی خوبه  داخل هر انیمیشینی این حس رو داری ؟ یا فقط این انیمیشن ؟  از این جهت می ...

بیشتر تو تصاویری که فانتزیه ومربوط به طبیعته مثلا کارتون شنل قرمزی اونجا که شنل قرمزی داره واسه مامان بزرگش گل میکنه یا داره بال پرنده رو مربا میزنه تموم اون صحنه ها انگار کنارش بودم

زندگی خیلی بالا پایین داره واقعا نمیشه مثلا هر روز طبق یه برنامه خاصی پیش برم ی روزایی هست خیلی پر ...

میشه بپرسم پادکست در مورد چی گوش میدی ؟؟

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
خیلی زیااااد بعضی وقتا به خودم میام میبینم دارم با یه آدم خیالی مدت ها حرف میزنم یا خودمو جای دیگه ...

حرف میزنی باهاش ؟😯

چقدر قویه حست

قوه ی تخیل اگه مثبت باشه خیلی شیرینه ولی متاسفانه گاهی اوقات سمت منفی میره که خیلی اذیتم میکنه😕

مثلا سمت چه چیز های ؟

بیشتر تو تصاویری که فانتزیه ومربوط به طبیعته مثلا کارتون شنل قرمزی اونجا که شنل قرمزی داره واسه ماما ...

👌👌👌

حرف میزنی باهاش ؟😯 چقدر قویه حست

خیلی 

یه بار شوهرم تو اتاق خواب بود بعد منم تو پذیرایی رفتم تو خیال یهو بلند شروع کردم به حرف زدن بعد زدم رو دهنم گفتم الان شوهرم بشنوه فک می‌کنه دیوونه شدم😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

میشه بپرسم پادکست در مورد چی گوش میدی ؟؟

همه چی

از فضا گرفته تا تاریخچه مثلا سس کچاپ

ولی چیزی که تقریبا هر روز گوش میده پادکست های آقای مجتبی شکوری در واقع راه و رسم زندگیه