سلام
ی تجربه جالب آشپزی که گفتم شاید شما خانم ها هم براتون تازگی داشته باشه (اگر میدونستید مارو ضایع نکنید!)
دیروز ناهار بامن بود وعده فسنجون رو داده بودم
ظهر متوجه شدم ک فقط سه چهار دونه گردو خونه هست ک یکیشم پوک بود!!
مونده بودم چیکار کنم ک چشمم افتاد به کنجد توی کابینت! دل رو زدم به دریا و با گردو چرخ کردم و فسنجون رو با همون چندتا دونه گردو و سه مشت کنجد میکس کردم (حالت پوره) با کمی رب انار ملس ریختم روی قابلمه مرغ ها که قبلا سرخ کرده بودم با پیاز و فلفل دلمه
بعد جا افتاد و حسابی هم روغن پس داد!
شاید باورتون نشه هیچ مشخص نکرد و عطر عالی و بعد ناهار هیچکسی متوجه نشد ک فسنجون با کنجد بود!!!
اینم بگم کنجد محلی (باپوست قهوه ای) بود.
حتما تست کنید.
امیدوارم تجربه مفیدی بوده باشه
مرسی از بودنتون🌷