2821
2789
عنوان

غدد لنفاوی

427 بازدید | 19 پست

بچها کسی بوده غدد لنف از داخل اندهزه لوبیا ورم داشته باشه از بیرون چیزی مشخص نباشه ولی به یه طرف که بخوابی دست بزنه احساسسش کنه، میتونه از پوسیدگی دندون یا عفونتش باشه کسی اطلاعات داره، 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره میشه ولی برو یه سونو بده ضرر نداره

نوبت دندون دارم شنبه اینو برم بعد برم متخصص داخلی عاخه چند وقت پیش سرماخورده بود بزرگ شده بود ولی الان دیدم کوچولو شده همون سمتم که دندونم درد میکنه اون سمته بعد تقریبا تزدیک فکم هستش

من پشت گوشم و سرم داشتم بزرگ هم بودن دکتر رفتم گفت از عفونته نمیدونم عفونت کجا ولی دارو داد خوب شدم& ...

نه جای دیگم نیس فقط اون سمت که دندونم خیلی ناجور پوسیده شده نزدیکه دندون عقلمم هست اون طرف ورم کرده از بیرون اصلا مشخص نیس 

دندونم رو درست کردم خودش خوب شد 

خداروشکر، انشالله برا منم از دندونه حالا شنبه برم دکتر بهش مبگم اینجوریه

براشمام فقط وقتی میخابیدید دست میزدید متوجه میشدید، مثلا یچیز اندازه لوبیا یا کوچیکتر میاد زیر دستتون

خداروشکر، انشالله برا منم از دندونه حالا شنبه برم دکتر بهش مبگم اینجوریه براشمام فقط وقتی میخابیدید ...

برای من مثل توپ اینور اونور میشد زیر دستم از بیرون هم معلوم بود خیلی بزرگ شده بود 

برای من مثل توپ اینور اونور میشد زیر دستم از بیرون هم معلوم بود خیلی بزرگ شده بود 

ااهان نه برا من مشخص نیس اصلا از بیرون ولی به یه سمت که میخابم میاد طرف فکم 

همونه مال دندونت هست دندون خراب یا  روکش شده نداری

انقد فکرو خیال کردم که دیوونه شدم اصلا افسردگی گرفتم  بخاطر این میگم خدایا یچیز دیگه نباشه انقد فکرو خیال کردم احساس میکنم چونم فکم همه جام درد میکنه

2824
2823
2791
2779
2792