2777
2789
عنوان

درد زایمان

426 بازدید | 38 پست

سلام خانوما. من الان 38 هفته و5 روزمه. تاریخ زایمانم واسه 25 اسفند زده ولی تقریبا الان دو ساعتی میشه هرچنددقیقه یه دردی مث پریودی همش میگیره و ول میکنه جوری که بزور تحمل میکنم

بچه اولمم هس تجربه ای ندارم. با وجود این درداباید برم بیمارستان یا درد کاذبه.؟ 

شکمت هم سفت میشه؟ 

اگه فاصله ی بین دردات داره کم میشه بروبیمارستان 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

فک کنم درده زایمانه 

برو یه دوش آب گرم بگیر یه زعفران وخاکشیر دم کن بخور یکم پیاده روی کن تو‌خونه عزیزم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم احتمالا درد زایمانه اگه فاصله اش کمه و شکمت سفت میشه 

زمان بگیر فاصله بین دوتا درد اگه کمتر از پنج دقیقه شد برو بیمارستان 

اگه کیسه آبت پاره شد یا لکه خونی هم دیدی که دیگه وقتشه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اره گاهی شکمم سفت میشه همزمان

زعفران نخوری اینجا میگن بخور 

بچه مدفوع می‌کنه داخل شکمت خطرناک 

آویشن بخور یک لیوان و یک لیوان خاکشیر 

دوش آب گرم بگیر روزانه این کارو بکن 

منم با تو هست زایمانم 26 اسفند زده برام 

شما هیچ دردی نداری هنوز

من درد میگیره و ول می‌کنه ولی پشت سر هم نیست اگر پشت سرهم دیدی که درد قطع نمیشه وقتشه که بری بیمارستان 

اگر ترشح قهوه ای داشتی حتما برو 

اگر بدون اینکه بفهمی خودتو خیس کردی پارگی کیسه آب باید بری بیمارستان حتما من سر دخترم یهویی شلوارم خیس شد اصلا بدون اینکه بفهمم چی هست آخر فهمیدم کیسه ام پاره شده 😁زعفرون هم خورده بودم بچه مدفوع کرد خطرناک 

ولی الان ماما خصوصی گرفتم گفت روزانه یک عدد قرص گل مغربی بخور یک لیوان آویشن و خاکشیر 

پیاده روی مرتب 

پله بالا پایین برو 

جارو زدن دستی 

اره گاهی شکمم سفت میشه همزمان

برویه دوش آب گرم بگیروبروبیمارستان 

حواست به تکونای نی نی باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من درد میگیره و ول می‌کنه ولی پشت سر هم نیست اگر پشت سرهم دیدی که درد قطع نمیشه وقتشه که بری بیمارست ...

قرص گل مغربی چجوریه واسه چی خوبه. دکتر باید بنویسه حتما

قرص گل مغربی چجوریه واسه چی خوبه. دکتر باید بنویسه حتما

برا زایمان طبیعی دهانه رحم نرم می‌کنه 

نه نیاز نیست دکتر بنویسه حالا میتونی ازش سوال کنی من ماما خصوصی گرفتم زایمان در آب 8 تومن میگیره گفت روزی یکی بخور برای دهانه رحم خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792