2777
2789
ببین اول اینکه چه سنتی چه عاشقانه شیش ماه نامزد باش عقد نکن فوری ،دوران نامزدی همه چی رو بررسی کن زی ...

الان دوستیم رابطه میخان چ برسه عقد

فارغ التحصیل هاگوارتز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقتم به امید تغییر کسی ازدواج نکن،اگه قیافش برات جذاب نبود اخلاق و رفتار خوبشم به چشمت نمیاد اول ...

سنم داره میره بالا هر خواستگاری دارم بدلم نیست

فارغ التحصیل هاگوارتز

چرا 

رابطه جنسی مال شب عروسی هرچی هم بخای روشن فکر بازی دربیاری آخر میفهمی مال شب عروسی

اگه یه درصد مشکلی پیش بیاد برات میشه عذاب که چرا رابطه داشتی

اگه حتی مشکلی هم‌ پیش نیاد بازم رابطه یه مشکلاتی بوجودمیاره

۲۸

من ۲۴سالم‌بود الان ۲۵،فکرمیکردم واااای سنم رفته بالا و ....یه معلم اومد خواستگاریم گفتم دیگه سالمه خوبه دوستام ازدواج کردن و......وقتی وارد شدم فهمیدم نهههه اینطوریام نیست 

آجی ازدواج خوبه اما ازدواج خووووووووب 

من ۲۴سالم‌بود الان ۲۵،فکرمیکردم واااای سنم رفته بالا و ....یه معلم اومد خواستگاریم گفتم دیگه سالمه خ ...

الان عروسی کردی یا عقدی

فارغ التحصیل هاگوارتز

خب دوسش نداری چرا جدا نمیشی 

خونوادم میگن مطلقه میشی و ....ولی خودم تو فکر جدایی هستم

آجی غصه مجردیت نخور،توذهنت مثل من نگو همه شوهر کردن من موندم،انرژیت اعتمادبه نفست ببر بالا بهترین کیس میاد سراغت،فقط نا امید نباش از مجردی فرار نکن

خونوادم میگن مطلقه میشی و ....ولی خودم تو فکر جدایی هستم آجی غصه مجردیت نخور،توذهنت مثل من نگو همه ...

میشه بیای خصوصی یکم باهات حرف بزنم 

فارغ التحصیل هاگوارتز