2777
2789

ولی صبر و تحملم خیللی کمه و راحت میزنم زیر گریه و نمیتونم خودمۉ کنترل کنم و...

چرا؟

یعنی من ضعیفم؟

وقتی هم خیلی ناراحت باشم دیگه نمتونم رو درسم و...تمرکز کنم و کلا نمیتونم هیچ کاری کنم و فقط میخوام گریه کنم...

پس چظور بعضیا انقدر قوی ان ک هرچقدرم داغون باشن بازم ب زندگی شون میرسن؟

پس من کی ب این مرحله میرسم؟ کی انقدر قوی میشم.

دقیقا میخواستم تاپیک بزنم...راجب همین موضوع...منم خیلی سختی کشیدم ولی تا بخوام چیزی بگم اشکام میریزه وگریه امونم نمیده حرفمو بزنم...یه بغضی همیشه تو.گلومه 

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه کردن نشانه ضعیف بودن نیست.نشانه اینه که سما مدت زیادی مقاومت کردین در برابر مشکلات و الان ذهنتو ...

وای ارهههه.....روانشناس هم همینو گفت بهم...

ولی من از وقتی که یادم میاد همین جوری زود به هم میریختم و دیگه نمیتونستم تمرکز کنم و کلا همیشه همین طور بودم و هیچوقت این طور قوی نبودم...

اینم بگم ک کلا از زمان کودکی تو محیط متشتج و بدی بودم...این بخاطر همونه که همیشه شکننده و حساس بودم؟

دقیقا میخواستم تاپیک بزنم...راجب همین موضوع...منم خیلی سختی کشیدم ولی تا بخوام چیزی بگم اشکام میریزه ...

کاربر sara راهنمایی کردن....روانشناس هم همینو بهم گفت....

شاید واسه شما هم دلیلش همین باشه...

وای ارهههه.....روانشناس هم همینو گفت بهم... ولی من از وقتی که یادم میاد همین جوری زود به هم میریختم ...

بله ترس و اضطراب از محیط متشنج رو در بچگی دیدین  ذهن دچار استیصال و خستگی شده و همون ترس در بزرگسالی موقع مشکلات بهتون غلبه میکنه و ذهن فکر میکنه راه فراری نیست و گریه اغاز میشه

فکر کنم سنت کمه عزیزم مثلا بیست سال اینا

اگر اینطوره دختر قشنگ هیچ وقت به خاطر گریه کردن خجالت نکش،هرگز اگه تو موقعیتی قرار گرفتی که یهو اشکات اومد از بقیه خجالت نکش.نشانه قلب پاکته و اینکه ذهنت دنبال راه فرار از مشکلاته و تسکین میده روحت رو.که بعد از گریه بتونی درست تصمیم بگیری.بر خلاف عقیده جامعه گریه هرگز هرگز بد نیست و هیچ وقت خودتو سرزنش نکن به خاطرش

فکر کنم سنت کمه عزیزم مثلا بیست سال اینا اگر اینطوره دختر قشنگ هیچ وقت به خاطر گریه کردن خجالت نکش، ...

ممنونم واقعا بابت راهنماییتون🥺🥺🥺❤️❤️

خیلی خوب توضیح دادین.شما روانشناسین؟

بله من ۲۰ سالمه دقیقا...

و متاسفانه تو محیط بدی زندگی میکنم و پدرم خیلی اذیتم میکنه و الان دارم زبان میخونم ک بتونم فرار کنم از اینجا اما تو این محیط و شرایط روحی ای ک دارم حس میکنم نمیتونم غلبه کنم و توان جنگیدن دیگه ندارم...

چطوری هرجور شده بشینم زبانمو بخونم؟چون تنها راه نجاتمه

نه شرایط بیرون رفتن از این محیطو فعلا دارم و نه شرایط روانشناس رفتن...

ممنونم واقعا بابت راهنماییتون🥺🥺🥺❤️❤️ خیلی خوب توضیح دادین.شما روانشناسین؟ بله من ۲۰ سالمه دق ...

دختر گل یه عکس از کشوری که میخوای بری بزار جلوت موقع درس خوندن و بگو من باید باید برای هدفم بجنگم ک سی سالگی افسوس این روزامو نخورم.شبا قبل خواب تصور کن خودتو که داری مثل بلبل و زبان مادریت انگلیسی خرف میزنی.تو راهتو ادامه بده خدا تلاشتو ببینه خودش بهترینو سر راهت میزاره.ایه قران هست که انسان هیچ چیز به غیر از سعی و تلاش نیست.تلاش کن خودتو بکش بالا و گذشته رو بریز بیرون از دلت.

دختر گل یه عکس از کشوری که میخوای بری بزار جلوت موقع درس خوندن و بگو من باید باید برای هدفم بجنگم ک ...

ممنونم واقعا بابت راهنماییتون🥺🥺❤️❤️❤️

خیییلی لطف کردین.درسته واقعا...

حتما این کارو میکنم❤️❤️❤️😘😘😘واقعااا ممنونم انشالله همیشه سلامت و شاد باشین😘❤️

گریه کردن نشانه ضعیف بودن نیست.نشانه اینه که سما مدت زیادی مقاومت کردین در برابر مشکلات و الان ذهنتو ...

سلام عزیزم.میشه برید اخرین تاپیکمو بخونید و اگر میتونید کمک‌کنید🌺