2777
2789
عنوان

سنگ رو یخ شدیم

411 بازدید | 28 پست

شوهرم با  برادرش با هم شریکن.اینو بگم برادرشوهرم فرش و یخچال و مبل عوض کردن .زنش کلی طلا خریده ولی من یه گوشواره ندارم

بعد شوهرم زنگ زد قیمت فرش بگیره از کسی که آشنا هست

اونم به شوهرم گفتم تو چند ساله الکی زنگ میزنی نمی خری .ولی برادرت اومد خرید راحت 

شوهرم خیلی ناراحت شد .زنگ زد بن برادرش .اونم گفت خوب بخر من چک شو میدم .چون چک مشترک دارن

حالا خود من چند بار از این و اون شنیدم گفتن چطور اونا فرش دستباف می خرند لوازم خونه عوض می کنند ولی شما نه .مگه شریک نیستین.

خلاصه ما هم احمق پاشذیم رفتیم مغازه فرش نگاه کردیم پسندیدم 

شوهرم امروز زنگ زد که برادر ش بیاد چک بده .اونم پرروگفته دم عید فرش و می خواهید چی کار 

شوهرم کلی ناراحت شد منم سنگ رو یخ شدیم .الکی کلی خوشحال شدم

شوهرت پسر کوچیکه ست؟ 

درهر صورت مردی که دست چک نداشته باشه دیگه خیلی بی‌عرضه ست 

من خیلی سال دسته چک دارم چرا یه مرد زن و بچه دار نداره که اینجور خیط شه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

زندگیتو ب حرف برادر شوهرت میچرخونی 

برو بخر اتفاقا دم عید میخرن

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه شریکن شوهرت باید بگه من نیازی به توضیح به تو ندارم 

منم حق دارم چیزی که میخوام بخرم ؛

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
اگه شریکن شوهرت باید بگه من نیازی به توضیح به تو ندارم  منم حق دارم چیزی که میخوام بخرم ؛

خوب الکی میگه بخر .دم خریدن به خاطر چک خودشو می کشه عقب ما هم نمی تونیم بخریم