2777
2789
عنوان

کراش بدوووو

831 بازدید | 45 پست

سلام خانوما ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی جایی بهتر سراغ نداشتم 

از کجا بفهمم روم کراش هستن یا نه😂

ینی راهی هست که بشه فهمید 

دختری که رو یه پسر کراش باشه یه حرکاتی میزنی 🤦‍♂️

مگع میشه پسرا نفهمن ؟ والا ما تو دانشگاه از یکی خودکار گرفتیم فکر کرد خبریه عجیبه یه پسر به خودش نگیره 🤧

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم . هر وقت کراشمو میبینم استرس میگیرم و خجالت میکشم و هُل میشم.

حالا شما بگو از کجا میشه فهمید یه پسر کراش زده؟

لطفا به سوالم جواب بده کنجکاوم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

با موهاش ور میره

سعی میکنه مرتب باشه

واضح به چشماش نگاه نمیکنه 

البته هرکی یجوره من خودم از خجالت نگاه نمیکنم سلامم نمیکنم حتی😐😑

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

من دخترم . هر وقت کراشمو میبینم استرس میگیرم و خجالت میکشم و هُل میشم. حالا شما بگو از کجا میشه فهم ...

وقتی زیاد نگات کنه یکی از نگانه های اصلیش هست ولی من خودم وقتی کراشم فقط طرفو نگا میکنم حرکتی خاصی نمیزنم 

وقتی زیاد نگات کنه یکی از نگانه های اصلیش هست ولی من خودم وقتی کراشم فقط طرفو نگا میکنم حرکتی خاصی ن ...

استارتر اینو برات تعریف میکنم نظرتو بگو.

پسر همسایمون ۳۰ سالشه. هر وقت منو میبینه خیره میشه به صورتم. فکرمو درگیر کرده. ۲ ساله اینطوریه. اما حرف نمیزنه.  فقط یه بار با مامانم منتظر تاکسی بودیم مارو برد رسوند.

نظرت چیه؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خودت چیزی حس نکردی !؟ اینکه نگاهت می‌کنه چطور نگات می‌کنه !؟

والا نمیدونم کسی روم کراش هست یا نه روی به شخص خاصی هم شک ندارم فقط میخام بدونم اگه کسی کراش باشه  چطو باید بفهمم 

@niniyar_5 😒😒😒

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

خداروشکر تاحالا رو پسرای ایرانی کراش نزدم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626