2777
2789
نه بیخیال

@شاباله  

عزیزدلم اگه‌پیاممو دیدی خواهش میکنم‌جواب بده ان شاءلله به هرچی بخوای بزودی برسی🌱🍃🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷

فقط بهم بگو حسش بهم چیه؟

برمیگرده؟؟

فقط همین دوتا رو جواب بده دورت بگردم

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم تاپبکتو چک کنی درخواست دوستیمو قبول کن حس ششمی بودم تو تاپیک یکی دیگه جوابتو دادم 

میشه سوالمو بپرسم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

@شاباله     عزیزدلم اگه‌پیاممو دیدی خواهش میکنم‌جواب بده ان شاءلله به هرچی بخوای بزودی ب ...

فک‌نمیکنم برگرده

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
ان شالله ک خوبه ولی الان درگیر عید هستن صبر کن ان شالله تا ۲ هفته دیگه یه خبری میشه

سلام شاباله جانم. ۲هفته بیشتر شد . هنوز هم حس میکنه زنگ میزنن؟؟ میشه بهم جواب بدی عزیزم🥺 کاش حست رو درباره ازدواجم بگی🥺🙏🙏