2777
2789

تو گوگل بزن زندگی پس از زندگی قسمت خودکشی.مو به تنت راست میشه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا میگن مرتده 

یه دختری خودشو آتیش میزنه و فوت میکنه امام جماعت براش نماز جنازه نمیخونده می‌گفته مرتده.....اینقدر داداشاش و پدره دختره گریه میکنن که راضی میشه براش نماز جنازه بخونن

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
هیچی  این دنیا عذاب اون دنیا هم عذاب

دقیقا این دنیامون جهنم شده اون دنیا هم جهنم بشه واقعا نمی ارزه وگرنه من میکردم  اما به شدت به اون دنیا یقین دارم چون خودم یسری چیزا تجربه کردم کم ولی کردم حوصله گفتن ندارم ‌..

.🛑متاسفم برا خودم که برای تو دعا میکردم که عاقبت بخیر بشی چون فکر میکردم تو گناهی نداشتی ولی الان ذات واقعیت برام رو شد . یادمه اون زمانا خیلی عذاب میکشیدم یجوایی مرگ جلو چشم خودم میدیدم آنقدر بد بود حالم که حد نداشت تو اون حالام هیچوقت تو نفرین نمیکردم درکت میکردم فکر میکردم وجدان داری ته دلم دعاتم میکردم بخدا اما فهمیدم نه تنها بی وجدانی بلکه اصلا بویی از انسان بودنم نبردی سر همین واقعا از صمیم قلبم با همه وجودم فقط واگذارت میکنم به خدا فقط میخوام همه روزایی که من توش قدم گذاشتم تو همهههه روزاش تک به تک بچشی و میچشی زمین گرده .امیدوارم یکی مثل خودت تو زندگیت بیاد 🤲اونی که من اینجا شناختی دوستمی دشمنمی هر کی هستی ازت التماس میکنم که به کسی کاربری من که شناختی نگو قسمت میدم به جون همه عزیزانت به همه مقدسات به خدا که باورش داری . من تموم زندگیم رنج سختی کشیدم تو هم برام درد رنج نده. اگه واقعا شرایط من درک نمیکنی از غمم ناراحت نمیشی به انسان بودن خودت باید شک کنی انتظار نداشته باش دنیا رو خوبشم به تو نشون بده وقتی تو رو بدت به عالم ادم همیشه نشون میدی . به همه مقدسات قسم من خیلی زجر کشیدم تا الان که زندم ارزوم فقط مردن فقط از ترس اخرتم خانوادم ..وگرنه مردن برام ارزو .همش میترسم کسی کاربریم اینجا بشناسه شده فوبیا من لعنت به این سایت و به همسرم بگه و من بیچاره بشم اگه زورت بهم نشون بدی من زورم بهت نمیرسه سایت دستو پامو بسته نمیتونم خودم نجات بدم . اینجا جایی بود که من شبایی که فکر میکردم دارم از غصه سکته میکنم تا صبح نمیمونم تاپیک زدم درد دل کردم اگه بخوای علیه من اینا استفاده کنی از خدا میخوام از صمیم قلبم که تک تک روزا من خودت تجربه کنی . خدا هم زورشو به تو نشون بده .

دقیقا این دنیامون جهنم شده اون دنیا هم جهنم بشه واقعا نمی ارزه وگرنه من میکردم  اما به شدت به ا ...

حوصله گفتن پیدا کن بگو😂😂 

بعضی وقتا با خدم میگم اگه دنیای دیگه ای نباشه چی، اگ همه چی بی حساب کتاب باشه 

مث این دنیا 

الان هر کسی رو دیدم که خدا رو صدا زده و مشکل داشته، با هر دعا و نماز و توسلی بازم به جواب نرسیده 

نمونش خود من

هیچوقت اینقدر نا امید نبودم ولی بازم میگم اگه اون دنیایی وجود داشته باشه، چرا باید با خدکشی اون دنیامو هم جهنم کنم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

وای قسمت خودکشی زندگی‌پس از زندگیو ببین

میگفت دردی که یکبار خواستم ازش فرار کنم لحظه به لحظه تکرار میشد

میگف علاوه بر رنج خودم؛ رنج تموم کسایی که خودکشی کرده بودنم بهم مضاف شده بود

میگف انگار دردامون بهم وصل بود

میگفت تا پایان عمر مقرر دنیاییت؛ توی اون وادی بودی و بعدش تااااازه باید محاکمه میشدی که چرا خودکشی کردی!

میگف بعد ازین تجربه وقتی میشنوم کسی خودکشی کرده تا چند روز حالم خرابه داغونم.

یکی دیگشم بود یه زن سن بالا بود؛ خودکشی کرده بود میگفت عمش ک مرده بود براش زار میزد چون خیلی بخاطر خودکشی مرتبه‌ش نزول پیدا کرده بود.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

حوصله گفتن پیدا کن بگو😂😂  بعضی وقتا با خدم میگم اگه دنیای دیگه ای نباشه چی، اگ همه چی بی حسا ...

درد واژن دارم یکم تایپیک زده بودم برا اون اومدم اینجا باشه میگم 

من خیلی بیماری دارم یکی دوتا نیس سنم کمه تو یکی دوسال دچارش شدم ..خلاصه وای یادم میاد دونه دونه چقدر باید حرف بزنم پشیمون میشم تایپ کنم 😂

یکیش که بعد نماز شبم اولین نماز شبم بود ادم نماز خونیم نیستم کلا یه مومدت ترک کردم میخوام شروع کنم ..

بعد اولین نماز شبم چشام بستم یهو رفتم به کهکشون خواب نبودا همه چی واقعی بود کاملا هوشیار بودم صدا اسمون اون نسیم و چیزا که میدیدم و کلا دهنم هوشیار بودم میدونستم جسمم خوابه و.. به همه چی اگاه بودم بعد ترسیدم کامل از جسمم پا شم دیگه نتونم به جسمم برگردم یکم که اطراف نگاه کردم با ارداه خودم کاملا چشام بستم که تو جسمم بیدار شم در عرص ۱ ثانیه با اراده خودم بستم تو جسمم بیدار شدم 

دومیش اینکه یه بار که درد شدید جسمی داشتم از خدا خواستم بمیرم مرگم نزدیک کنه و خوابیدم دیدم روحم به شدت با سرعت خیلی زیادی داره میره بالا و من داشتم خواهش التماس مبکردم که نه نمیخوام بمیرم یسری گناه دارم  باید یسریا جبران کنم التماس میکردما یهو برگشتم به جسمم. 

بعد یکیشم من با شوهدم داشتیم جدا میشدیم یعنی ۱۰۰ درصدی بود مهریه اینا کلا گرفته بودم  فقط طلاق مونده بود ،یسری حرمتا بدجور شکسته بود و.. ،تا اینکه شب عید قدیر بود همیشه اینچیزا رو تو مناسبت ها خاص و شبا دقت نکردم چند دقیق کی ولی قبل یا بعد ادون یا حین اذون همش تو یه تایم خاص گمونم  خ نزدیک به اذون بعدش صدا ادون میشنوم ..،

دیدم که یهو یه نو سفید اکلیلی مستطیلی از قسمت رحمم میاد بیرون و من گفتم خدایا این نور شفاس اگه چرا بجا اینکه بیاد تو بدنم داره میاد تو بدنم یه لحظه ترسیدم نکنه بدتر مریض میخوام بشمبعد یهو  تکجهم جلب شد به اینکه اون نور قسمت رحمم زیر تافم .. واژن نه ها 😂

بعد گفتم اهان یعنی بچس ،بعد پیش خودم گفتم من که دارم جدا میشم ، وضعیت تخمدانیم هم داعون با اینهم مریضیم که من دارم کسی نمیاد من بگیره که تا من بخوام ازدواجیم داشته باشم نا بارور میشم تو چن سال بعد . اینا تو ذهنم اومد ، بعد از خواب باداد بیدار شدم البته اتفاق بدی نیفتادا همون بود بابام اومد سمتم من بابام دیدم میاد پیشم بیدار بودم بعد یه نگاه به خودم کردم دیدم بازم دارم اون نور میبینم . دقیقااا همین تو  گوگل سرچ کردم خر بار هر خوابی سرچ مبکنم تعبیر درستی براش نمیاد اینبار این سرچ کردم دقیقا عینش بود یعنی بچه دار میشی . ،بعد یه بارم تو نی نی س تایپیک زدم گفتمش یکی گفت مادر منم یه روز قبل اینکه خواهرم به دنیا بیاره دقیقا همین خواب دید ، مطمئن شدم بچس الانم دلم خوشه باردار میشم البته هنوز اقدام نکردم . 

خلاصه من به طدر معجزه اسایی با همسرم اشتی کردم اومد دنبالم یعنی محال بودا دوتامون کاملا جدی بودیم لج بازیم نبود ،

یه بار هم من اصلا روحم خبر نداشت اون روز وفات امام رصا هیت یا نیست اصلا نه از قبل میدونستم تو قفازش نبودم یا تو فتز دعا اینا باشم یا توسل بهش اصلاا یهو شب ساعت چهار پنج بود بازم دقیقا یادم نیس قبل ادون یا بعد ادون  یادم رفته دقیقشو . اونموقع ها میدونستم مبگفتم هر بار همین موقعس  ،دیدم که داریم یه اتوبوس میریم مشهد بعد از اتوبوس پیاده شدم یه غذا دادن من گفتم این نمیتونم بخورم من معدم چون مشکل داشت گفتم معدم تحمل این نداره پیاده شدم یه نونی چی،ی بگیرم بخورم ،یهو دیدیم اتوبوس حرکتکرد کنار من چند نفریم پیاده شدن که چهره اونا ننیدیدم حصورشون میفهمیدم بعد ما دوییدیم دنبال اتوبوس و تو راه کارگرا در حال ساخت راه بودن ما هم  چون  از اتوبوس فاصله گرفتیم از اونا حین دویدن میپرسیدیم حرم کدوم سمته اونا اشاره میکردن از اینور باید برین ،همونجور که میدوییدیم دوباره یسری کارگر دبگه بود که میخواستیم از اونا بپرسم اونا بغلشون یه پره تیز گردون بود که خوردیم به اون اعصا بدنمون متلاشی شد و من همه چی برام سیاه شد گفتم مردم از این بابت خوشحالم بودم تا اینکه تو جسمم بیدار شوم اینجا یه کاربر سوره بود که خواب هارو واقعاااا خوب تعبیر میکرد تا حالا کسی ندیدم اونجور خواب تعبیر کنه  حالا من تعبیرش مثل اون یادم نیس بگم ولی اینجور بود که گفت صدقه بده و خوابت خوب نیس ولی اینکه راه در حال ساخت بود خوبه ،بعد من پول نداشتم زیاد صدقه بدم در حد ۳۰ تومن دادم به یه میازمند ،و بعد درست ۲۰ یا ۳۰ روز من که مفاصلم سالم سالم بود یه روز جو گرفتم پاشم یکم حرکت فرم دهی باسن انجام بدم  بدون گرم کردن و روز اول حرکتا سنگین زیادی زدم تو خونه ،و درست فرداش هم روماتیسمم فعال شد مفاصل دیگه بدنم درد گرفت و زانومم فشار شدید بهش وارد شده بود ساییدگی شدیدی گرفت .. ،

یسری خواب دیگه هم هست که الان یادم رفته بعدش تعبیر شده برام یه خوابم راجب سرطان دیدم که امیدوارم تعبیر نشه خودم نبودم از فامیلا بود اما میترسم خودم بوده باشم یا ...چون ای نپروزا درد شدید معده هم دارم ..از اونجایی که  دوتا دوستا شوهرم پدر شوهر دوستم سر سرطان معده مردن میترسم با این خوابم به چوخ برم ...

.🛑متاسفم برا خودم که برای تو دعا میکردم که عاقبت بخیر بشی چون فکر میکردم تو گناهی نداشتی ولی الان ذات واقعیت برام رو شد . یادمه اون زمانا خیلی عذاب میکشیدم یجوایی مرگ جلو چشم خودم میدیدم آنقدر بد بود حالم که حد نداشت تو اون حالام هیچوقت تو نفرین نمیکردم درکت میکردم فکر میکردم وجدان داری ته دلم دعاتم میکردم بخدا اما فهمیدم نه تنها بی وجدانی بلکه اصلا بویی از انسان بودنم نبردی سر همین واقعا از صمیم قلبم با همه وجودم فقط واگذارت میکنم به خدا فقط میخوام همه روزایی که من توش قدم گذاشتم تو همهههه روزاش تک به تک بچشی و میچشی زمین گرده .امیدوارم یکی مثل خودت تو زندگیت بیاد 🤲اونی که من اینجا شناختی دوستمی دشمنمی هر کی هستی ازت التماس میکنم که به کسی کاربری من که شناختی نگو قسمت میدم به جون همه عزیزانت به همه مقدسات به خدا که باورش داری . من تموم زندگیم رنج سختی کشیدم تو هم برام درد رنج نده. اگه واقعا شرایط من درک نمیکنی از غمم ناراحت نمیشی به انسان بودن خودت باید شک کنی انتظار نداشته باش دنیا رو خوبشم به تو نشون بده وقتی تو رو بدت به عالم ادم همیشه نشون میدی . به همه مقدسات قسم من خیلی زجر کشیدم تا الان که زندم ارزوم فقط مردن فقط از ترس اخرتم خانوادم ..وگرنه مردن برام ارزو .همش میترسم کسی کاربریم اینجا بشناسه شده فوبیا من لعنت به این سایت و به همسرم بگه و من بیچاره بشم اگه زورت بهم نشون بدی من زورم بهت نمیرسه سایت دستو پامو بسته نمیتونم خودم نجات بدم . اینجا جایی بود که من شبایی که فکر میکردم دارم از غصه سکته میکنم تا صبح نمیمونم تاپیک زدم درد دل کردم اگه بخوای علیه من اینا استفاده کنی از خدا میخوام از صمیم قلبم که تک تک روزا من خودت تجربه کنی . خدا هم زورشو به تو نشون بده .

وای قسمت خودکشی زندگی‌پس از زندگیو ببین میگفت دردی که یکبار خواستم ازش فرار کنم لحظه به لحظه تکر ...

به مرتبه عمش که مرده  هم ربط داره چرا ؟

وای قسمت خودکشی زندگی‌پس از زندگیو ببین میگفت دردی که یکبار خواستم ازش فرار کنم لحظه به لحظه تکر ...

آره باید این دنیا تا آخر عمر عذاب کشید ذره ذره مرد

یا طرف مثلا بیماری داره که درد میکشه چه اشکالی داره درد بکشه انقدر درد بکشه تا جونش یه روز در بیاد

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

آره باید این دنیا تا آخر عمر عذاب کشید ذره ذره مرد یا طرف مثلا بیماری داره که درد میکشه چه اشکالی د ...

والا متوجه منظورت نشدم قشنگ تایپ نکردی

ولی فقط میدونم کسی که با بیماری از دنیا بره مستقیم بهشته‌.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

درد واژن دارم یکم تایپیک زده بودم برا اون اومدم اینجا باشه میگم  من خیلی بیماری دارم یکی دوتا ...

چه جالب بود 

منم هیچوقت تعبیر خواب دقیق پیدا نکردم تا به حال تو گوگل. 

اونجاشو متوجه نشدم که واقعا باردار بودی؟ بچه دار شدی؟ راستی اون کسی که تعبیر خواب انجام میداد و میتونی تگ کنی

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
والا متوجه منظورت نشدم قشنگ تایپ نکردی ولی فقط میدونم کسی که با بیماری از دنیا بره مستقیم بهشته‌ ...

میگم اره کسی که به هر دلیلی تو زندگیش زجر و عذاب کشیده،  سختیهای زیادی کشیده،  باید انقدر تحمل کنه زجر بکشه تا بالاخره یه روزی بمیره تا با مرگش به آرامش برسه. 

کسانی هم که با بیماریهای سخت و دردناک،  لاعلاج  درد کشیدن روزها یا حتی ماه ها زجر کشیدن انقدر باید بکشن تا بالاخره جونشون یه روز در بیاد. 

ولی اگه این دسته ها بخوان خودشون رو راحت کنن بامرگ 

به آرامش برسن خدا هم از اون طرف میگه میایاین دنیا عذابت میدم میری جهنم.

طرف کس دیگه رو میکشه اعدامش نمیکنن اونوقت خودشو بکشهخدا باز خواستش میکنه

شاید طرف افسردگی شدید داشته حالت روحیش مساعد نبوده اراده ای نداشته 

شاید طرف در اثر مصرف یه سری داروهای اعصاب و روان 

و عوارضشون دست به خودکشی زده

شاید طرف به قدری فشار روحی یا جسمی کشیده بیشتر از توانش بوده بریده

شاید درد و زجر زیادی تحمل میکرده

انسان از پوست وگوشته آدم آهنی که نیست

اینارو خدا میبینه؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

چه جالب بود  منم هیچوقت تعبیر خواب دقیق پیدا نکردم تا به حال تو گوگل.  اونجاشو متوجه نشد ...

دیگه تو نی نی سایت نیس سوده بود کنارش یه عدد بود