2777
2789

برادرشوهرم

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اره صددرصد بی جواب نمیمونه بابای من خیلی خیلی به همه کمک کرده دستشونو گرفته مگه میشه خدا نبینه  ...

مخصوصا از مال کمت ببخشی

بهت هم بر نگرده آدم‌شک میکنه 

بار خوبه اون دنیا هس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان بابام

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
دوست شوهرم.هیچ کارگره ومجرد.وهفته ای یدونه مرغ میدن بشوم شرکت .با شوهرم رفت و آمد داره هر موقع بچم ر ...

شاید حس می کنه دوستش چون متاهله بیشتر احتیاج داره چه مهربون خدا عوضشو بهش بده با چندبار مرغ و یه کفش چیزی از آدم کم و اضافه نمیشه ولی خدا بالا سر می بینه دعای خیرشما پشت سرشه

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  
بابام  مامانمو پیر کرد با کاراش آخرش همه به ی جایی رسیدن ما سرجامون درجا زدیم

مطمینم یک روزی بچه های منم همین جمله شما رو خواهند. گفت ،😩

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

هر چی پولدار دیدم گدا گشنه بوده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️