اما از اونجایی که کریولاین گرونتره و اصلش و بهتره از ژانپیر تهیه کنید تا جاهای دیگ
چون فیکش زیاده
پیشنهاد میکنم گریماس بخرید
کانسیلر هم برندهای تارت و توفیسد خوبن
پرایمر هم بنفیت
از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
جفتش هم خوبه هم کریولاین هم گریماس اما از اونجایی که کریولاین گرونتره و اصلش و بهتره از ژانپی ...
ممنون از راهنماییتون از یه فروشگاه معتبر میخوام خرید کنم پس گریماس دیگه میخرم بعد راجب تاریخ انقضاشون چطور باید فهمید چون دیر تموم میشه نگا کنم ببینم چند وقت داره انقضا
ممنون از راهنماییتون از یه فروشگاه معتبر میخوام خرید کنم پس گریماس دیگه میخرم بعد راجب تاریخ انقضاشو ...
کلا محصولات کریولاین و گریماس تاریخ انقضاشون طولانیه
من خودم چندتا اکوا دارم مدل کریولاین و گریماس تاریخ انقضاشون ۶سال زده ولی من خیلی وقته دارمشون مشکلی هم نداره فقط بهتره مستقیم اب داخل اکوا نزنید
ظرف اب جدا باشه بعد قلمو خیس کنید و به اکوا بزنید غلظتشو چک کنید با دست و بعد استفاده کنید
از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨