2821
2789

تاحالا تا دلت بخواد خودکشی دیدم چون تو بیمارستان کار میکنم

بدترینش یه پسر جوون بود که با متادون خودکشی کرده بود و چون دیر رسونده بودنش تشنج زیاد کرده بود خون به مغزش نرسیده بود علاوه برا اینکه تاحدی عقب مونده ذهنی شده بود از گردن به پایینم فلج شده بود

تو اطرافیان خودمم پارسال یکی از همکلاسی هام خودکشی کرد امسالم یکی از استادام با اینگه زیادبهشون نزدیک نبودم ولی خیلی داغون شدم همش میگم خدا بداد اطرافیانشون برسه 

هیچکس ب ادمی خودکشی کرده حتی بمیره اهمیت نمیده  اون مسسله ک بخاطرش خودکشی کنی هم میگه اینه خود ...

من وقتی پنج شنبه ها آرامستان میرم یه مادری رو میبینم که همیشه اول از همه با کلی خیرات میاد و از همه هم دیر تر میره و همیشه ام خجل هست انگار میخواد با اون خیرات روح دخترشو یکم تسکین بده 

واقعا نمیدونم با اون همه عذاب که از چهره اش معلومه چطور روزگار میگزرونه

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاری احمقانه هست. آدم های ضعیف میرن طرف خودکشی. تو محل سکونت مون، یک دختر خودسوزی کرده بود، حالا به هر دلیلی، اولش نمرد، چند روزی تو بیمارستان بستری بود، به هر کی میرفت دیدنش میگفت فقط دعا کنید خوب بشم تا کار اشتباهم رو جبران کنم... ولی بعد چند روز فوت کرد.. شاید فرصت توبه پیدا کرد بعد از خودکشی، اما فرصت جوانی خودش رواز بین برد و پشیمون رفت 

یکی از ارباب رجوعی که داشتم هم بخاطر مشکلات خانوادگی اسید خورده بود، اما زنده مونده بود، گفت چند تا عمل کردم، نصف مری و اندام های گوارشی از بین رفته و قابل برگشت نیست، چیزی نمی تونست بخوره، خیلی اذیت بود... اما خود کرده را تدبیر نیست 

تاحالا تا دلت بخواد خودکشی دیدم چون تو بیمارستان کار میکنم بدترینش یه پسر جوون بود که با متادون خود ...

وآقا خیلی به نزدیکان فشار میاد

چطور بود  چیرو بهت ثابت کرد که خوب بود از راهی غیر خودکشی نمیتونستی برسی

من جرعت نداشتم به خودم آسیب بزنم اون لحظه واقعا نفهمیدم چی شد قرص هارو ورق ورق خالی میکردم دستم می‌خوردم 

بهم ثابت کرد که وقتی ی اتفاق میوفته همه نگرانت میشن همه قضاوتت میکنن و بیشتر از همه این بود که خودم خیلی ارزشم بالاست و باید تمام تلاشم رو برا رسیدن به آرزو هام بکنم من بعد خودکشی خیلی آروم شدم خیلی خالی شدم

همه راه هارو امتحان کرده بودم حالم خوب نشده بود من به دوستام و خانوادم گفته بودم خودکشی میکنم هیچ کس باور نمی‌کرد چون ی آدم شوخ اهل بگو بخند آدمی که جرعت آسیب به خودش رو نداره 🚶🏻‍♀️

چرا آخه میدونم آدم کم میاره و وقتی افکار زیاد میشه و فاصله ای بین این فکر و فکر بعدی نمیمونه که خدا ...

حتی حوصله نفس کشیدن هم ندارم ولی نفس کشیدن غیر ارادیه🚶🏼‍♀️دوس دارم دکمه ای چیزی بود تا بزنم روش و زندگیم تموم شه

کاری احمقانه هست. آدم های ضعیف میرن طرف خودکشی. تو محل سکونت مون، یک دختر خودسوزی کرده بود، حالا به ...

اصلا هم اینطور نیست قرار نیست همیشه آدمای ضعیف کم بیارن ادمای قوی هم هم میرن سمت خودکشی

اصلا هم اینطور نیست قرار نیست همیشه آدمای ضعیف کم بیارن ادمای قوی هم هم میرن سمت خودکشی

آدم قوی دنبال راه حل میره، نه دنبال پاک کردن خودش از روی زمین... کاری که خیلی ها میکنن، خودکشی نیست،  تمارض هست برای جلب توجه. و گاهی همین هم به مرگ منتهی میشه 

هیچکس ب ادمی خودکشی کرده حتی بمیره اهمیت نمیده  اون مسسله ک بخاطرش خودکشی کنی هم میگه اینه خود ...

بچگانه نیس به نظر شما بچگانه اس منی که این کار رو کردم همه چیز رو جلو چشم دیدم تا تو موقعیتش قرار نگیرید نمی‌فهمید چی میگم

حتی حوصله نفس کشیدن هم ندارم ولی نفس کشیدن غیر ارادیه🚶🏼‍♀️دوس دارم دکمه ای چیزی بود تا بزنم روش و ...

بزار یه توصیه ای بکنم از درد فرار نکن درستو از درد بگیر وبگذر برا من این خیلی عمل کرد. من وقتی خیانت دیدم هنوزم وقتی بهش فکر میکنم همون دردی رو میکشم که همون لحظه که فهمیدم کشیدم و وقتی دیدم این هی داره تکرار میشه و تنها کسی که عذاب میکشه منم دست برداشتم از فکر کردن و درسمو گرفتم که باید به خودم فقط اهمیت بدم و اون درد تموم شد تموم

بچگانه نیس به نظر شما بچگانه اس منی که این کار رو کردم همه چیز رو جلو چشم دیدم تا تو موقعیتش قرار نگ ...

چی دیدی چطور به خودت اومدی تو تا عمقش رفتی چه درسی داد بهت

آدم قوی دنبال راه حل میره، نه دنبال پاک کردن خودش از روی زمین... کاری که خیلی ها میکنن، خودکشی نیست، ...

اصلا هم اینطور نیست شما ظاهر قضیه رو میبینید قضاوت میکنید تا تو شرایطش قرار نگیرید نمی‌فهمید من خودم دوباره اوج گرفتن دوباره بلند شدنم رو خودکشی میبینم اگه برگردم عقب همین کار رو میکنم خودکشی منو نجات داد

آره آدم قوی میره سمت خودکشی ولی حالا که انقد قویه چرا نجنگه این قدرتو برا هدف و مبارزه با این دنیا بزاره

2824
2823
2791
2779
2792