2777
2789
عنوان

موهامو تو خونه کراتین کردم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چطوری...چه موادی اسمش چیه و از کجا گرفتی؟بعد چجوری انجام دادی؟لطف میکنی بهم بگی

من موادی که گرفتم لونیکس بود از ی سایت اینترنتی گرفتم، میلی هم میفروشه،بعد طرز انجام کراتین هم توی یوتیوب اینا هست خیلی راحته ،فقط ی اتو مو و سشوار لازمه و شونه و برس برای مالیدن مواد به مو که ی سانت حتما باید از ریشه فاصله داشته باشه بزنی وگرنه به ریشه بخوره ریزش مو میگیری،اول میری حموم موهاتو میشوری با ی شامپو، بعد میای بیرون سشوار میکشی در حدی که ۸۰درصد موهات خشک بشه ۲۰درصد رطوبت بمونه توموهات، بعد تقسیم بندی میکنی مواد رو با برس رنگ با فاصله یک سانتی از ریشه به موهات میزنی و اینکه حجم مواد اصن نباید زیاد باشه و یکساعت تا چهل دقیقه میذاری بمونه و بعد سشوار میکشی که خشک بشه تقریبا بعدشم اتو کشی که موهاتو باید تقسیم بندی کنی و اتو کنی ،این موادی که من زدم برای همه نوع مو مناسبه و احیا و صافی ۹۰-۹۵درصد بهت میده،من از سایت کرات رز گرفتم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده