2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینک نوشتی کنکوری، انقد کنکورو برا خودت بزرگش نکن تا تجربه نکنی نمیفهمی ددسته ولی میگذره قبول میشی ...

لعنت به کنکور اطرافیانم میگن بذار کنار ولی میزارم کنارم اروم نیستم 

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

فدات شم مررسی میزنم گوگل استفاده میکنم ببینم چطوریه 

ببین زمان بره با ی بار نمیشه ی مدت باید انجام بدی  ی جای خلوت بشینی چشاتو ببندی نفس عمیق بکشی ب هرچی ک ازارت میده فکر کنی و بعد با تنفس رهاش کنی از نظر فیزیکی خوب شدنتو نمیفهمی ولی مغزت خیلی اروم میشه نتیجشو میبینی ، ورزشم حتما بکن حتما حتما استرستو دفع میکنی اینجوری و پنیکت کم میشه 

مررسی قشنگم بابت وقت و اطلاعاتی ک بهم دادی امیدوارم بطور کامل حالت خوب بشه ❤ 

قربونت برم..من انقدر از پنیک اذیت شدم که دوس ندارم بقیه اذیت بشن..امیدوارم حالت هرروز بهتر بشه و فقط خوش بگذرونی تو این سن و سال❤️

لعنت به کنکور اطرافیانم میگن بذار کنار ولی میزارم کنارم اروم نیستم 

بابا الان انقد دانشگاه بی ارزش شده ک نگم برات همه میخونن چ دولت چ ازاد ی مدرکی میگیرن دستش حتی اونی ک پزشکی میخوادم بدون زحمت میره ازاد میخونه سختش نکن دیگه الان انقد کنکور سخت نیست باور کن ،خودت باید سعی کنی حال خودتو خوب کنی 

قربونت برم..من انقدر از پنیک اذیت شدم که دوس ندارم بقیه اذیت بشن..امیدوارم حالت هرروز بهتر بشه و فقط ...

عزیزم من تجربشو داشتم و از ی مشاور کمک گرعتم و واقعا ی مدت تلاش نکردم دیگه بعدش هرچقدم ک ایترس و فشار روحی داشته باشم نیومد سراغم خودمم شاغلم و کار استرسی هم دارم خواستم بگم مبتونی خوبش کنی درمانش باخودته و ب نظرم خیلی چیز سختیم نیست حال دلت خوب باشه دوست عزیزم❤️

ببین زمان بره با ی بار نمیشه ی مدت باید انجام بدی  ی جای خلوت بشینی چشاتو ببندی نفس عمیق بکشی ب ...

عالی بود مرررسی ازت حتما استفاده میکنم 

قربونت برم..من انقدر از پنیک اذیت شدم که دوس ندارم بقیه اذیت بشن..امیدوارم حالت هرروز بهتر بشه و فقط ...

مرررسی واقعاا از ارزوی قشنگت همین شمایید ک حال ادمو خوب میکنید