2789

نه ‌.. در صورت عفونت گوش حتما باید به پزشک مراجعه کنین و قطره و قرص مصرف کنین .. حتی گاهی اوقات ممکنه عفوتت گوش زیاد باشه و به تشخیص پزشک به ساکشن نیاز باشه ..

اگه الان جلوش و نگیرین بعد ها دوباره برمیگرده با درد بدتر

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نه ‌.. در صورت عفونت گوش حتما باید به پزشک مراجعه کنین و قطره و قرص مصرف کنین .. حتی گاهی اوقات ممکن ...

سلام من دکتر نمیتونم برم خودم ۴ روزه دارم قرص میخورم امروزم قطره رو مامانم ریخت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من دکتر نمیتونم برم خودم ۴ روزه دارم قرص میخورم امروزم قطره رو مامانم ریخت 

گوش عضو حساسیه .. نباید سرخورد استفاده کنین اخه ..

چه قرص و قطره ای استفاده میکنین؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
گوش عضو حساسیه .. نباید سرخورد استفاده کنین اخه .. چه قرص و قطره ای استفاده میکنین؟

میدونم خوب نمیتونم دکتر برم کپسول سفالکسیم ۵۰۰ میخورم قطره هم بتامتازونه