زبان را فقط نمی تونید با خوندن یاد بگیرید. خوندن کمک می کنه به مهارت نوشتن و خواندن و یاد گیری کلمه... ولی حتما باید خیلی به اون زبانی که قرار هست یاد بگیرید گوش کنید. فیلم، اخبار، موسیقی، پادکست و بعد باید اون کلماتی را که یادگرفتید با صحبت کردن استفاده کنید. یعنی باید مکالمه هم کار کنید...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
اگه بدون کتاب آموزشی و کلاس میخوای از ۰ شروع کنی، بنظرم برای آموزش خیلی کمک کننده نیست
توصیه میکنم کتاب های گرامر و وکب و اینجور چیزا تهیه کنی(منبع خاصی سراغ ندارم ولی همینجا بپرسی خیلیا میتونن کمکت کنن)
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
مشکلی با کتاب ندارم فقط کلاس نرم همین چون شاغلم نمیتونم کلاس برم
اگه وقت بذاری و تلاش کنی چرا ک نشه
فامیلمون یکیو میشناخت با کتاب(و صدالبته تلاش) آیلتس هم گرفته بود
من خودم هم مدرس بودم توی موسسه یکی دو سال ولی باید بلد باشی نه درس بدی! حتی من یه دوره نحوه ...
TTC هست اسم دوره
آره نگفتم ک هیچی بلد نباشی هم میتونی
ولی منظورم اینه اونجوری ک خیلیا فکر میکنن نیست😅
آخه چند مورد اطرافم دیدم