2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی

1405 بازدید | 103 پست

سلام دوستان من دیشب ی خاستگار سنتی داشتم که شرایطش نسبتا خوب بود منم گفتم بهتره بیان خونه
البته اونا منو ندیده بودن تا حالا
از وقتی اومدن همچی خیلی خوب پیش رفت و کلی حرف میزدن تا اینکه مامانش گفت برید با هم حرف بزنید حرف زدیم تا جایی که پیش رفتیم همه چی اوکی بود
منم حقیقتا این یکی ی مقدار ب دلم نشسته یود
بعد ک برکشتبم مامانش گفت مبارکه
مامانم گفت پدرشون کجاس ؟
گفتن ایشالله جلسه بعد میان
حالا الان پیام دادن ک نصیب نبوده
چرا اخه ؟
انفاقی ک نیفتاد
واقعا ب خاطر این چیزها ک آدم خورد میشه متنفرم از خاستگار سنتی

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از خواستگاری سنتی که مادر پسره میاد دختر پسند میکنه ، بدم میاد

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
از خواستگاری سنتی که مادر پسره میاد دختر پسند میکنه ، بدم میاد

والا نمیدونم پسره خودشم بود خودشم ک انگار خیلی خوشش آمده بود 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اجی خوشگلم چرا خودتو ناراحت میکنی اخه ؟! بزار یکی بیاد با جون و دل همو بخواین و با چشم باز ازدواج ...

چشم عربزم حق با توعه مرسی

خب اگ شمام صورت اون رو نمیپسندیدین جواب منفی میدادین درسته؟

بنظدم مرد هم حق داره دیدار اول ظاهر رو بپسنده

خودمم فوق سنتی بود ازدواجم

دوسه باری ب شوهرم ک اونوقت خاستگارم بود گفتم ببین رودربایستی و غرور دختر و اینارو من اعتقاد ندارم 

من نمیخوام صرفا انتخاب مادرت باشم

اگ خوشت نیومده برام مهم نیس از سمت کی بهم بخوره راحت میتونی بگی بیخیال شیم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
شغلشون چی بود

کارمند تامین اجتماعی