2777
2789
عنوان

ی چیزی بهم بگین 😔💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 33 پست
آره منم همین نظر رو دارم

ن گف ک از استان خودشونه نمیدونم شاید چون من سرد بر خورد کردم میگه باهاش رفتم بیرون بعد گف الان دوسش دارم واقعا هم دوسش دارم اما ب عنوان ی دوست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه داشتم...یکی از فامیلامون.ته ته ته تباهیم این بود که من‌خیلی دوستش داشتم،ولی اون منو

آبجی صدا میکرد🤦🏻‍♀️

هرروز فازش یه چیز بود...معلوم نبود چشه..یه روز شبیه عاشقا باهام رفتار میکرد.بعضی وقتاهم شبیه داداشم!اماخداروشکر الان سالهاس باهم قهریم و اصلا بهش حسی ندارم😁

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

تجربه داشتم...یکی از فامیلامون.ته ته ته تباهیم این بود که من‌خیلی دوستش داشتم،ولی اون منو آبجی صدا ...

یه بارم گفت رل‌دارم.منم باور نمیکردم.تاعکس یه دختر شبیه فرشته رو بهم نشون داد.چشام چهارتاشده بود.اما بازم بهش شک کردم.کلع گوگل رو زیرورو کردم و عکس اونو از گوگل پیدا کردم.

خیلی بد ضایع شد  

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

بهترازش فاصله بگیر وگرنه خودت اذیت میشی :))) 

دراخر هم مقصر  افسرده

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

ن گف ک از استان خودشونه نمیدونم شاید چون من سرد بر خورد کردم میگه باهاش رفتم بیرون بعد گف الان دوسش ...

کی کیو دوس داره ب عنوان دوست؟؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه بارم گفت رل‌دارم.منم باور نمیکردم.تاعکس یه دختر شبیه فرشته رو بهم نشون داد.چشام چهارتاشده بود.اما ...

پسرا خیلی اسکولن🥴

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تجربه داشتم...یکی از فامیلامون.ته ته ته تباهیم این بود که من‌خیلی دوستش داشتم،ولی اون منو آبجی صدا ...

من تجربه برعکسشو دارم من یه پسری همو میخواستیم 

اون از یکی دیگه کمک میخواسته ونگفته که من دخترم

که دختره‌روش کراش بود  

وقتی من نبودم باهااش تیک میزده پسره 

دراخر هم اونو مقصر میدونست منم دختره رو میگفتم اون نگفت 

من که بهت گفتم منو میخواد تو چرااا کاری میکردی بیاد سمتت 

دلمم براش میسوخت  جدا شدیم اون پسره رفت خاستگاری یکی 

دیگه حتی بعد اونم اصرار داشت که منو میخواد با اینکه دوسش داشتم هیچ وقت نتونستم بگم دختره رو ول کن 👌😐

ولی همه میگفتن تو بدی چون دوست داره و اونو دوس نداره 

حتما یه یکاری میکنی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز