2777
2789

چند هفته ای؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شش هفته رفتم گفت ساک خالی برو چهار هفته دیگ بیا بعدش ک رفتم قلبش میزد نینی هم بود 

الانم نینیم اگ خدا بخواد انشالله  بسلامتی هفته دیگ بدنیا میاد🥰🌹

خدایا شکرت🙏🏽

بله...چند هفته بودی؟

من راستش نمیدونم چند هفتمه  دکترم 

اصلا مطابق با اخرین روز پریودم نیس اخرین بار کفتش کم تر از هفت هفته میخوره 

شما علائمتون رو داشتید؟  من تکرر ادرارم رفته دل ضعفم رفته

من راستش نمیدونم چند هفتمه  دکترم   اصلا مطابق با اخرین روز پریودم نیس اخرین بار کفت ...

بخدا نمیخام ته دلت رو خالی کنم یا بترسونمت...چون کامل کامل درکت میکنم میگم...

من دوبار بارداری هام رفتم سونو گفتن پوچه و یکیشم ساک وجنین بود اما ضربان نداشت...سر هر دوتاشم‌گفتن برو دوهفته دیگه بیا که در عرض ده روز به لک بینی وخونریزی افتادم....وسقط..

اما شما توکلت به خداباشه...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بخدا نمیخام ته دلت رو خالی کنم یا بترسونمت...چون کامل کامل درکت میکنم میگم... من دوبار بارداری هام ...

😔😔😔 چکار کنم بخدا انگار دارم جون میدم تا ده روز دیگه برم سونو

جددییی حتی ساااک بعدش چند هفته رفتی بود

8رفتم هم ساک مشخص شد هم قلبش، البته ساکشم بازم به زور دیده شدخیلی کوچیک بود باسونو واژینال اونم یک‌کم شکمم رو فشار دادن داخل تادیده شد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰