2777
2789

یه روز بهم ریخته باشه قطعامیان😂❤️

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قدیم ها  می گفتن توی حیاط رو آب و جارو کنی برات مهمون میاد واگن سرفه کنی برات سوغاتی میاد

ینی الان بلندشه حیاطو جارو کنه مهمون درخونشو میزنه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خوشی زده زیر دلت😑😂

بخدا من از الان عزای دیدو بازدید عیدو گرفتم تازه هرکی میاد شام ناهار نمیمونه یه شیرینی میخورن میرن😂🫢

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بخدا من از الان عزای دیدو بازدید عیدو گرفتم تازه هرکی میاد شام ناهار نمیمونه یه شیرینی میخورن میرن😂 ...

ما خداروشکر دیدو بازدید نداریم درارو میبندیموو میریم مسافرت ولی در کل مهمون زیاده مهمونا خودمون هیچی مادر شوهرمم هرکی میره ب من میگه بیا یا فامیل مشترکه مجبورم برم اعصاب برام نزاشتن 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

خوشی زده زیر دلت برو بیرون واسه خودت بچرخ

ولی درست میگی دل آدم تو غربت بیشتر میگیره

بزار خونت به هم ریخته بشه اون وقت یه دفعه مهمون سرزده میاد خونت😁😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

خوشابحالت ۲تابچه دارم کوچیکن ریختوپاشه همیشه خونم یکسره به بهانه بچه هام میان ببیننشون همش مهمان مهمان کلافه شدم دیگه دنبال یه خلوتم یه سکوت یه ارامش دلم میخاد باهمسرم تنهاباشم نمیشه اه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!