بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
آخه تک و تنها خریدم عجله کردم حالا پیراهنش ارزون بود به درک شلوارش خیلی گشاده یا ذغالی رنگ زشتیع؟
ذغالی بودنش اوکیه
برای بچه لباس اسپرت
شلوارک و .... بگیرید
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
سخت گیری نکن مگه قراره شریک عمرش بشه اخه یه لباسه دیگه چند وقت میپوشه باز یکی دیگ واسش میخری
همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
لباسش مهم نیس شلوار به نظرت چطوره؟ کمرشو تنگ کردم نمیشه عوض کنم
اونقدر هم بد نیست خودتو اذیت کنی مگه چقدر میخواد بپوشه،بیخیال بابا همه از اینجور خرید ها داشتیم
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚