2777
2789
عنوان

دوستم خیلی...

223 بازدید | 7 پست

تو کلاسم یه دوستی دارم خیلی خودشیرینه حالا خودشیرینیش به کنار اون همه بچه هارو اذیت میکنه خیلی فخر فروشه اعصابمو بهم میریزه تا میام یه حرفی بزنم هی میخواد ازم غلط بگیره هی میگه بگو ببینم نمرت چن شد شاید نمیخوام بگم حالا معدلش از من بیشتر شده ولی نمیخواد بفهمه که آقا به تو ربطی نداره که من چی کار میکنم و چن شدم و هرچی وقتی حرف میزنه دلم میخواد گریه کنم ازش بدم میاد وی کار کنم به نظرتون تاحالا تو جمع بحثش شده منم گفتم ولی انقد مغروره که اصلا فک نمیکنه دارم درباره اون میگم همش تحقیرم میکنه جلو همه

یه بار سر کلاس درباره یه مسئله حرف میزدیم بعد مثلا من میدونستم چی به چیه خواستم بگم که آره فلانه بلند جلو همه گف تو ساکت شو خیلی ناراحت شدم درحلیکه خودشم داشت اشتباه میگفت هفته بعد که رفت تحقیق کرد فهمید

یا مثلا یه وقت نمرش کامل میشه یه میلیون بار میگه که آره من کامل شدم که مثلا به من بگه یا مثلا یه کوچولو که کم میشه میگه سر چیز چرت بود همش یا میخواد به من فخر بفروشه یا میخواد بهم ثابت کنه اشتباه میگم اصلا به توچه

خیلی دلم میخواد جلو جمع وقتایی که اشتباه میگه بهش بگم ولی میگم ناراحت میشه یا من نباید مث اون باشم نمدونم چی کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه بار سر کلاس درباره یه مسئله حرف میزدیم بعد مثلا من میدونستم چی به چیه خواستم بگم که آره فلانه بلن ...

دوتا سنگین بهش بگو قطع رابطه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز