2777
2789
عنوان

دیروز دانشگاه همه توپیدن بهم💔

4365 بازدید | 139 پست

سر کلاس من درسا رو جلوتر میخونم که بهتر تو ذهنم جا شه بعد مسلما مسلط ترم بعد دیروز استاد سوال میکرد همش من دست بلند میکردم کسی جواب نمیداد ،بعد آخرش یه سوال پرسید اخر تایم بود زودی من جواب دادم همه پریدن به من که استاد این نمیذاره ما جواب بدیم ،اون یکی گفت از رو جزوه ترم قبلتون میخونه ،کلی هجمه بهم وارد شد ،بعد استاده برگشته میگه اون برام ارزش داره که خودتون فکر کنید نه اینکه از رو جزوه بگین ،در صورتی که نصف سوالاش اصلا از رو جزوه نیست ومن خوندم منابع دیگه خوندم 🤦‍♀️

بچه ها تازه داشتم اعتماد به نفس پیدا میکردم‌تو کلاس حرف بزنم 💔

الان برا جلسه بعد میخوام برم‌یه گوشه بشینم هیچی نگم 😢

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیمت اشتباهه

ضعف نشون نده 

پرو پرو ادامه بده تا چششون دراد

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اتفاقا بیشتر دست بلند کن😂

احساس میکنم خیلی ضایع شدم ..☹مخصوصا استاده گفت به بقیه هم فرصت فکر کردن بده ،واینکه گفت من برام این ارزش داره که خودتون فکر نکنید نه از رو جزوه بگین 💔

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤