2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ست کالسکه اینا دیگه مثل قدیم نیست سبز ابی نارنجی بخرن 

الان کالسکه ها اکثرا مشکی نوک مدادی . کرم اینا بخر دختر پسر هم فرق نداره . جعجه اینا . پوشک تا میتونی بخر ذخیره کن چند تا صفر چند تا ۱  . شیشه شیر اینا . وسایل بهداشتی 

مادر دو دختر زیبا 💕
ست کالسکه اینا دیگه مثل قدیم نیست سبز ابی نارنجی بخرن  الان کالسکه ها اکثرا مشکی نوک مدادی . ک ...

ببین 

تب سنج 

فلاکس آب سرد و آب گرم 

دندونگیر 

ست ناخن گیر و دماغ گیر و اینا 

کیسه آبگرم و آبسرد 

و یکم لباس گرفتم تا الان و یکم اسباب بازی 

ببین  تب سنج  فلاکس آب سرد و آب گرم  دندونگیر  ست ناخن گیر و دماغ گیر و اینا ...

یه حوله میخوای . یه وان کوچولو برای حموم . شامپو سر و بدن من گرفتم . دستمتل مرطوب . پارچه های خشک کن هست . شیشه شیر گرفتی برند dr.browns بخر .رختخواب . پتو . 

مادر دو دختر زیبا 💕
از این زیر دکمه دار ها نخرم؟

بهش بادی میگن . اتفاقا بهترین چیزه 

بادی بدون استین . واسه تابستون استین کوتاه . استین بلند.جلو اویزون شدن پوشک بچه میگیره و موقع بعل کردن بچه مرتب جمع نمیشه لباسش . سیسمونی ها تا ۱ سال دارن . برند bCC گوگل بزنی سایتش میاد اون بالای ۱ سال هم داره یا برندهای دیگه پیج های اینستا هست دارن 

مادر دو دختر زیبا 💕
بهش بادی میگن . اتفاقا بهترین چیزه  بادی بدون استین . واسه تابستون استین کوتاه . استین بلند.جل ...

خیلی ممنونم من خواهر ندارم شما انگار خواهرم خیلی دلسوزانه وبا حوصله جوابمو دادی

خیلی ممنونم من خواهر ندارم شما انگار خواهرم خیلی دلسوزانه وبا حوصله جوابمو دادی

خواهش میکنم . من ۲ تا بچه دارم دیگه کم و بیش تجربه دارم 

ان شاالله خودتون بچه دار میشین همشو تجربه میکنید . باز هر سوالی بود بپرسین چه دوران بارداری چه بعدش

مادر دو دختر زیبا 💕