2777
2789
منکه اطرافم ندیدم همین یکسان سازی کارت غذاکه میگن رایگانه رایگان نیست مثلا غذایی ۳۰۰تومن بشه ۲۰۰میدن ...

اتفاقا برادر خودم با همچین مزایای هست

کارت حکمت کارت غذا هم جدا دارن

ارگان دولتی اکثرا خونه میدن به نیروهاشون

بیمارستان و کلینیک ها اکثر طرف قرار داد هستن باهاشون برادرم با مادرم خیلی از اطرافم خیلییی راضی هستن از خدمات درمانی

عمل مفصل مصنوعی تو بقبه الله تهران ۳ تومن انجام میدن برا نیروها و خانوادش آزادش ۱۰۰ تومن هس

عمل اسلیو هم با بهترین امکانات و بهترین دکترا رو داره انجام میده دیدم که میگم همشم درجه یک خودم هستن

منم چند نفر از اقوام نزدیک هستن  میبینم چقدر پشت سرشون این حرفاست واقعا دلم میسوزه

اره اتفاقا منم انقد شنیدم پشت سرشون حرفا بوده و هست ولی دیدم ک اصلا اینطور نیست در کل بنظرم شغل آزاد خیلی خوبه درامدش ماهی ده تومن چیه اخه؟ ی کارگر الان ده تومن میگیره خدایی نمیشه با بچع کوچیک و مستاجری با ده تومن گذروند خودشم تو تهران خیلی سخته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حرفی که شما میزنید عجیبه تو این اوضاع اقتصادی  اگر اینطوری بود همه میرفتن سپاهی میشدن  ...

اون حتما تهران زندگی میکنه که وضعش نمیرسه خونه متری ۲۰۰میلیون تو تهران بخره

والا نمیگم حقوقشون خوبه کم هس اما مزایا داره واقعا

خودم از خانواده سپاهی هستم که میگم مزایاش رو میبینم

اون حتما تهران زندگی میکنه که وضعش نمیرسه خونه متری ۲۰۰میلیون تو تهران بخره والا نمیگم حقوقشون خوبه ...

خب پس نگید خونه رایگان میدن 

کسی حقوقش ده پونزده تومن باشه با دوتا بچه شهرستانم خونه دار نمیشه حالا هرچقدرم مزایا بدن مگر مسکن ملی تازه اونم باید یه پشتوانه داشته باشه 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
چون سپاهی های اطرافم وضعشون خوبه ولی فیش حقوقیش‌ون رو که ندیدم!

اولین نفری هستی که میگی خوبه وضعشون،  ان شالله که روز به روز وضعشون بهتر بشه 

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
خب پس نگید خونه رایگان میدن  کسی حقوقش ده پونزده تومن باشه با دوتا بچه شهرستانم خونه دار نمیشه ...

دقیقا الان یهویی میگن ۵۰۰ ملیون پیش بدین برای خونه یک نفر با این حقوق چطور بتونه ۵۰۰ تومن پس انداز داشتع باشه ک یکجا واریز کنه؟ والا بخدا نمیشه مگه اینکه ب قول شما پشتوانه ای داشته باشن مثل کمک پدر و برادرو اینا

اتفاقا برادر خودم با همچین مزایای هست کارت حکمت کارت غذا هم جدا دارن ارگان دولتی اکثرا خونه میدن ب ...

خوبه که برادرتون هست اسلیوعمل زیبایی اصلاازادحساب میشه، ازداداشت بپرس غذاکه میگیره مجانیه؟ اکثرکلینیک😂😂 چراحرفاتون نمیتونم باورکنم

مطمئن شدم که اصلا هیچ شناختی ندارید امیدوارم همین باشه که میگید

واقعا متاسفم واستون که زود قضاوت میکنید ۳تا برادر دارم دوتاش سپاهی پدرمم سپاه

نزدیک ۸۰نفر از پسر عمو و اینا همش هم یا سپاه یا نیرو انتظامی هستن

اتفاقا تهران عمل کرد بدون ی ریال هزینه عمل اسیلو از طرف کارش هم عملش کردن

زن عمومم هم تهران عمل کرد مفصل مصنوعی برا زانو ۳ تومن شد

جای که مردم رو دروغگو فرض کنی و باعث بشی یکی از حرفت ناراحت بشه برو خود بیمارستانا که تهران هستند یا طرف قرار داد با سپاه و نیرو انتظامی بپرس تو شهرای دیگم هست شیراز اینا

آره من خودم از کارت مامانم کوبیده میگیرم ۴۰ تومن

متاسفم براتون واقعا

[QUOTE=330932835]واقعا متاسفم واستون که زود قضاوت میکنید ۳تا برادر دارم دوتاش سپاهی پدرمم سپاه نزدیک ۸۰نفر از پسر 

‌تااونجایی که من میدونم عمل زیبایی اصلاجزبیمه هاشون نیست ازادحساب میشه حتی دندونپزشکی فقط درمانی بیمه تکمیلی هستش که ماهانه ازحقوقشون کسرمیشه، کمترحساب میشه، من دندونپزشکی بقیه الله رفتم،ولیعصرکرج میرم همچین چیزی نیست که رایگان باشه، اگه اسلیوبرادرتون درمانی باشه شایدهزینه ش کمترباشه اما زیبایی اینو من نه همه که اطلاع  دارن هزینه ازادمیگیرن

[QUOTE=330932835]واقعا متاسفم واستون که زود قضاوت میکنید ۳تا برادر دارم دوتاش سپاهی پدرمم سپاه نزدیک ...

من گفتم دندون رایگانه

گفتم تعرفه داره

من ی دندون درست کردم عصب پر و رکش ۹ تومن شد

سپاه اینجا از دختر عموم ۱۷۰۰گرفت

واقعا متاسفم واستون که زود قضاوت میکنید ۳تا برادر دارم دوتاش سپاهی پدرمم سپاه نزدیک ۸۰نفر از پسر عم ...

80 نفر  

ببخشید خندم گرفت  

80 تا پسر عمو و اینا دارید همشونم سپاهی

حالا لازم نبود برای اثبات حرفتون یه همچین حرفی بزنید

80 نفر     ببخشید خندم گرفت     80 تا پسر عمو و اینا دارید همشونم سپاهی حالا ...

فامیلای درجه یک رو گفتموالا خونواده ی عموم‌۵ تا پسر داره ۵ تاش تو سپاهن

ببخشید اینو میگم واقعا در حدی نمیبینم که بخام حرفم رو اثبات کنم واقعا عجیبه برام که چرا همه خانوم هستیم و فک کنیم داریم به هم دروغ میگم 

خودم ۲تا برادرم و پدر سپاه هستن

متاسفم واسه اونای که فک میکنن چیزای که هست رو داریم دروغ میگم اما اگه الان ی دروغ واقعی بگم بدون شک باور میکنید

تاسف داره