2777
2789
دوستان لطفا کمکم کنید اگه اطلاع دارین

ببین بستگی به استخدامی سال و درجه و مدرک تحصیلی داره ولی حقوقشون در حد ۱۵ تا هست استخدامی ۹۵ به بعد

دفترچه درمانی خیلییییی خوبی دارن تعرفه خیلیییی دارن برا درمان آزمایش دندون و عمل اینا

کارت خرید دارن به تعداد نفرات شارژ میشه

کارت غذا دارن که غذا نصف قیمت میدن بهشون رستوران طرف قرار داد

وام دارن از طرف ارگانشون 

و خونه رایگان میدن با اجاره ماهانه ناچیز فک کنم ماهی ۵۰۰

مسافرت هم میدن رایگان البته فقط امام رضا و شمال و شلمچه و مرقد امام

به نظر من خیلی خوبه کارشون اکثرا تایم اداری هست در کنارش شغل دوم میتونه داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بستگی به استخدامی سال و درجه و مدرک تحصیلی داره ولی حقوقشون در حد ۱۵ تا هست استخدامی ۹۵ به بعد ...

خونه رایگان  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

اسارتر سختی کازشون فوق العاده س تاسوعاشوراعید وهمه ی مناسبتا اماده باش هستن، ممکن  چندسال سردسیرگرمسیر بفرستن،این مسافرتی که میگن رایگان نیست نیم بها مثل همه ی ارگان دولتی معلم وشرکت نفت ،.... بنظرم زندگی سختی دارن اگه باروحیه ت سازگاری داره ازدواح کن

خونه رایگان    

تو خونه رایگان میشین بدون پیش ماهی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کرایه زیاد نیس

ولی وام مسکن با ۴ درصد سود میدن ۲۰ ساله

الان میتونن تو طرح های که سپاه میزنه مسکن ثبت نام کنن یا زمین اقساطی هم ی مقدار پیش میدن بعدش از حقوق کسر میشه ماهیانه

آره شنیدم که مزایای خوبی داره سپاه اماخونه سازمانی و بعد پنج سال سابقه کار میدن

هنوز رسمی نشده پس،من برادرهمسرم نیروانتظامی، پسرعمو ارتشی  تفاوت انچنانی ندارن دفترچه ها وکارت غذا وکارت خرید همه یکی هست

خوب نیست یکی از آشناهای نزدیکم همسرش شغلش سپاهی هست ولی حقوقشون خیلی کمه و خب با اون حقوق ن میتونن صاحب خونه بشن و نه حتی پیشرفت کنن اتفاقا قبل از دیدن تاپیکت داشتم به اون بنده خدا فکر میکردم

تو خونه رایگان میشین بدون پیش ماهی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کرایه زیاد نیس ولی وام مسکن با ۴ درصد سود میدن ۲۰ سال ...

منکه اطرافم ندیدم همین یکسان سازی کارت غذاکه میگن رایگانه رایگان نیست مثلا غذایی ۳۰۰تومن بشه ۲۰۰میدن 

تو خونه رایگان میشین بدون پیش ماهی ۵۰۰ تا ۶۰۰ کرایه زیاد نیس ولی وام مسکن با ۴ درصد سود میدن ۲۰ سال ...

این حرفی که شما میزنید عجیبه تو این اوضاع اقتصادی 

اگر اینطوری بود همه میرفتن سپاهی میشدن 

من تو اقوام چند نفر سپاهی هستن خونه نقلی جنوب شهر ماشین پراید . تیباو...  لباسای معمولی 

کلا منظورم اینه از وضع زندگیشون معلومه حقوقشون زیاد نیست 

سالی دوبارم میرن مسافرت 

بله وام میدن زمینم میدن ولی اینجورام که شما میگید نیست 

خب همه برن سپاهی بشن 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

رایگان نیست خونه ای ک میشینن باید اجاره بدن. خودشم با ماهی ده تومن حقوق خب چطور بیان پس انداز کنن ک حالا پیش پرداخت واریز کنن برای خونه باید هزارتا قرض قوله کنن با کسر حقوق و... 

منکه اطرافم ندیدم همین یکسان سازی کارت غذاکه میگن رایگانه رایگان نیست مثلا غذایی ۳۰۰تومن بشه ۲۰۰میدن ...

حرفایی میزنن ادم میمونه واقعا 

همه چیز رایگانه برای سپاهیا اونوقت چرا همه نمیرن سپاهی بشن؟

این حرفی که شما میزنید عجیبه تو این اوضاع اقتصادی  اگر اینطوری بود همه میرفتن سپاهی میشدن  ...

بله دقیقا همینطوره اصلا با این حقوقی ک دارن نمیتونن سال دیگه پول پیش خونرو زیاد کنن شغلشون هم سختی داره من همسر آشنامونو دیدم به چشم خودم وگرنه باور نمیکردم

بله دقیقا همینطوره اصلا با این حقوقی ک دارن نمیتونن سال دیگه پول پیش خونرو زیاد کنن شغلشون هم سختی د ...

منم چند نفر از اقوام نزدیک هستن 

میبینم چقدر پشت سرشون این حرفاست واقعا دلم میسوزه