2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه🤦🏻‍♀️

186 بازدید | 16 پست

خاستگاره رو قرا بود خودمون خبر کنیم که بیان یا نه بعد دوروز بابام دیروز  باهاشون تماس گرفت و گفت خب اشکالی نداره ما این سه شب موردی نداریم و با خانواده هماهنگ کنید 

بابای پسرم گفته که ما خیلی منتظر تماستون بودیم چشم زنگ میزنیم امشب که نه ولی شبای دیگه هماهنگ میشیم 

حالا از دیروز تا حالا اصلا تماس نگرفتن 

من زیادی عجولم یا واقعا حرکتشون زشته؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم عجولی

واقعا خیلی خسته شدم از این خاستگاریای بی نتیجه 

فک میکنم زیادم حساس شدم و اینقدر سرش فکرم درگیر میشه که نگو تهشم باید همشو خاک کنم چون بهم نخوردیم

واقعا خیلی خسته شدم از این خاستگاریای بی نتیجه  فک میکنم زیادم حساس شدم و اینقدر سرش فکرم درگی ...

چند سالته عزیز

از ی نظر مثل منی ک خیلی درگیر فکری داری و این خیلی بده

کاش بتونیم بیخیال باشیم

چند سالته عزیز از ی نظر مثل منی ک خیلی درگیر فکری داری و این خیلی بده کاش بتونیم بیخیال باشیم

20 ولی از 17 سالگی درگیر این خاستگاریا بودم 

دیگه اصلا هیچ ذوق و اشتیاقی ندارم براش

دیگه شما تماس نگیرین اگه بخان خودشون تماس میگیرند

اتفاقا خودمم برداشت خوبی از اینکه زنگ بزنیم نداشتم ولی پدرم چون فکر کرد پدرشون یکم هوله و شاید هی بهمون زنگ بزنن گفت که خودمون خبرتون میکنیم 

20 ولی از 17 سالگی درگیر این خاستگاریا بودم  دیگه اصلا هیچ ذوق و اشتیاقی ندارم براش

عزیز بخدا قول میدم بهت بهترین همسر دنیا نصیبت میشه و خوشبخت ترین دختر دنیا میشی

و قول میدم این روزا رو کلا فراموش میکنی وقتی ک دوتایی باهم مسافرت هستید

عزیز بخدا قول میدم بهت بهترین همسر دنیا نصیبت میشه و خوشبخت ترین دختر دنیا میشی و قول میدم این روزا ...

ممنون بابت همدردیت عزیزم به همچنین 

برام دعا کن واقعا خیلی این یکی به ملاکام نزدیک بود🥲