2777
2789
عنوان

,مشورت میخام

109 بازدید | 26 پست

خانوما سلام  فکر کنید تو مهمونی یا دورهمی نزدیکانتون همش توقع دارن شما کار کنید مثلاً هی بگن چای بریز این کارو بکن  اون کارو بکن و کمک نکنن بهتون تو خونه پدرتون  شما چیکار میکنید مثلاً جلو خواهران و زنداداشا تبدیل به وظیفه شده براتون که اینا همش از شما توقع دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای رو ریختی صدای خواهرت یا داداشت بزن بگو تعارف کنه، تقسیم وظایف کن وقتی بلند بگی باید انجام بدن

برادرام کمک میکنن ولی شده من داشتم آشپزخونه مرتب میکردم وسیله سالاد گذاشتم جلوشون و اونا گفتن حوصله نداریم با دستامون کثیف میشه

برادرام کمک میکنن ولی شده من داشتم آشپزخونه مرتب میکردم وسیله سالاد گذاشتم جلوشون و اونا گفتن حوصله ...

از مردها کارهای مردونه بخواه، فردا تو خونشون دعواش میشه با زنش که تو خونه سالاد درست نمیکنی اونجا درست میکنی😁خواهرات ولی باید کمک کنن واقعا

خواهران و زنداداشامو میگم

زنداداشت واقعا شاید دوست نداره حتی بیاد اونجا، بعد تو توقع داری بیاد کار کنه، ما خودمون نمیذاریم عروس کار کنه، اگرچه خودم کمی کمک میکنم خونه مادرشوهر ولی تا وقتی خواهراش کار نکنن منم میگم حتما نیاز به کمک ندارن

از مردها کارهای مردونه بخواه، فردا تو خونشون دعواش میشه با زنش که تو خونه سالاد درست نمیکنی اونجا در ...

نه برادرام کمک میکنن خواهران و زنداداشام میشینن هیچ کار نمیکنن مادرم که سنش زیاده باید برداره بذاره جلوشون منم دیگه خسته شدم از این شرایط 

زنداداشت واقعا شاید دوست نداره حتی بیاد اونجا، بعد تو توقع داری بیاد کار کنه، ما خودمون نمیذاریم عرو ...

من یکسره کار میکنم میذارم بر میدارم نه اینجوری نیست که دوست نداشته باشند بیان اونا میشینن باهم حرف میزنن ولی من باید کار کنم