2777
2789
عنوان

ترشح شیری رنگ

231 بازدید | 25 پست

۹ماهه زایمان کردم هر کاری ک میشد برا عفونت کردم ک خوب شه ولی خیلی مقاوم خوب نمیشم گاها ترشح پنیری دارم گاها زرد یا همون شیری همراه سوزش وخارش شدید این چه بلایی ک سرم اومده خوب نمیشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اصلا نمیدونم این ترشح زرد رنگ عفونت چیه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هومیوپاتی رو امتحان کن

نه چیه اصلا؟

باید آزمایش کشت بدی ببینن روی کدوم داروی آنتی بیوتیک عفونتت جواب میده  حتما به پزشک زنان مراجع ...

هفته پیش رفتم دکتر پاپ اسمیر هم سالم بود

خب دکتر ترشحاتت رو چی گفت؟

معاینه کرد گفت عفونت خیلی کم داری دارو داد

اومدم خونه دو روزه داروهام تموم شد عفونت از قبل دکتر رفتنم شدید تر شد 

گاها پنیری ولی رنگ شیری گاها هم مثل لوسیون ولی شیری

بخدا از زندگی سیر شدم افسردگی گرفتم

تهران هستی؟؟؟

نه 

بعضیا بی حیایی میباره از کامنتاشون 

واقعا آدم شرم میکنه😓

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

برو پیش یه دکتر دیگه همین الانم پاشو برو 

خودمم تو این فکرم 

ولی واقعا چرا اینجوری گفتی چیز خطرناکیه؟