2777
2789
عنوان

بی فرهنگی

95 بازدید | 10 پست

پریروز نوبت دکتر داشتم، دو نفر دونفر ویزیت میکنه، رفتم داخل نشستم بعد سه چهار ساعت انتظار، نفر اولی ویزیت شد، نوبت من که شد، دوتا خانوم وارد شدن قشنگ منشی هم پشت سرش، انگار نه انگار من اونجا بودم، بعد هم باهم دعوا کردن که نوبت منه، منشی گفت چرا بدون اجازه وارد میشین، دکتر هم گفت حرف نزنین ببینم این (من)حالش چطوره؟حرفش چیه؟

نمیدونم حس خیلی بدی گرفتم مگه من رایگان رفته بودم که اونا حقو به خودشون دادن، خواستم بگم اگه کسی از میان شماها اینکار رو میکنه، عزیزان این زرنگی نیست ها، حق الناسه

⁦⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید همونجا دادو بیداد میکردی 

چقدررر بدم میاد از دکترایی که دونفری ویزیت میکنن 

یکی از الویتام برا انتخاب پزشک این بود که فقط خودم تو اتاق باشم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

منم یه مطبی رفتم دیدم جز دکتر ۲تا منشی هم نشستن و ۳نفر ۳ نفر ویزیت میکنه

اونم چی دکتره زنان که خیلی هم گرون بود

دیگه نرفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
باید همونجا دادو بیداد میکردی  چقدررر بدم میاد از دکترایی که دونفری ویزیت میکنن  یکی از ...

نمیشه که، من هر دوماه یکبار میرم ویزیت، خجالت میکشم اگه داد و بی داد کنم

⁦⁩⁦
نمیشه که، من هر دوماه یکبار میرم ویزیت، خجالت میکشم اگه داد و بی داد کنم

پیش اون دکتر دیگه نرو عزیزم دکتر خوب و با وجدان کم نداریم 

کدوم شهری؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤