2777
2789
عنوان

رنگ چشم نوزاد

767 بازدید | 10 پست

خانما رنگ چشم نوزاد از کی مشخص میشه؟

من چشمام عسلیه متمایل به سبزه همسرم قهوه ای دخترم ۳۷ روزشه حس میکنم یکم سبزه اول توسی بود الان یه هاله سبز رنگ داره تغییر‌میکنه درسته؟

من چشمام سبزه شوهرم قهوه ای دخترم تا یکسالگی سبز بود و روشن همه میگفتن ولی بعدش تغییر کرد شد قهوه ای روشن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۵ سالگی رنگدانه ی چشم بچه ها تفییر میکنه 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

براا همه نوزادا اوالاش ابی یا طوسیه بعد کم کم تغییر میکنه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

من دخترم ۱۶ ماهه هست طوسی آبی هست خدا کنه تغییر نده 

چشمای باباش متمایل ب سبز قهوه ای روشن 

من قهوه ای 

ولی ب مادر بزرگش رفته طوسی آبی بوده

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔