2777
2789
عنوان

بچم یهوتب کرد😔

152 بازدید | 15 پست

دیروز صبح بچم بیدارشد هیچیش نبود رفتیم بیرون واومدیم بعدازظهریک ساعتی خوابید و بعد باگریه بیدارشد تب شدید کردا بود گریه میکرد دل و سروپاهاش درد میکرد

بهش ایبو پروفن دادم خوب شد بازالان دوباره تب کرد یعنی بچم یدفعه چش شد ممکنه ویروس باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تب سنج نذاشتم ولی دیروز بعدازظهر شدید داغ بود

پسرم دوبار ویروس گرفت دست و پاش خنک بود سرش داغ یا گاهی دست و پاش گرم بود کمی ولی سرش داغ دمای کل بدن یکسان نبود برای شمام اینطوریه؟

پسرم دوبار ویروس گرفت دست و پاش خنک بود سرش داغ یا گاهی دست و پاش گرم بود کمی ولی سرش داغ دمای کل بد ...

دقیقا پسرمن هم اینطوره مثلا پاهاش سرده ولی دلش آتیش. یعنی ویروسه؟

فضای بسته بردید ؟ یا نزدیک ادم مشکوک به بیماری نبوده؟ ولی احتمالا دو سه روز پیش نزدیک کسی بوده

نمیدونم دخترم ازمدرسه اورده ولی خداروشکر خودش چیزیش نیست. البته دیروز ظهر خانوادم هم اومدن خونمون ولی اوناهم همه خوب بودن نمیدونم اگه ویروسه ازکجا گرفته

[QUOTE=330875601]نمیدونم دخترم ازمدرسه اورده ولی خداروشکر خودش چیزیش نیست. البته دیروز ظهر خانوادم هم اومدن خونمون ول 

شما و دخترتون و همسرتون حتما ماسک بزنید اون بچه نمیتونه رعایت کنه ماسک نزنین میگیرین من و مادرم از بچم گرفتیم نمیدونستیم اولش ویروسه گفتم واسه گوششه دوباره بعدا باز گرفت حتی تو خوابم ماسک داشتیم چون بچه که نمیشه قرنطینه کرد دم پنجره باز غذا میخوردیم ماسک و برداریم اسفند دود میکردیم و گلاب اسپری میکردیم ۴روزه خوب شد فقط به غذاش برس حتما دماسنج جیوه ای بخر تبشو کنترل کن با دست زدن نمیدونی چقدره