2777
2789
هیچی سگ شد پاچمو گرفت ،هر چیم خاست بهم گفت حیف دلم گیره واگرنه بلدم چیکارش کنم ........حیف

من دلم گیره ولی خوب تو رابطه نیستم من عاشقشم دارم دیوونه میشم خیلی وقته ندیدمش همیشه بعد مدرسه من میومد بیرون آلن نیست همش سرکاره منم دیوونه اش

❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خسته؟ چرا دلشکسته؟

چون عاشقم 

چون هر روز به امید دیدن اون بیرون میرم و اون نیست 

چون هر روز این دل میگه کجاست و من جوابی ندارم 

چون دلم برا خنده های نازش تنگه 

چون دلم برای موهای خرماییش دارم میمیره 

❤️✨
خوب می‌دونه دوسش داری

میدونست 

ولی الانو نمیدونم 

یه بار بهش محل ندادم دیگه اونم از اون روز به بعد محرم نمیده همش خودشو قایم می‌کنه میخواد عذابم بده خدا کنه هیچ دختری جز من نره تو دلش😔💔

❤️✨
یاد سقط پارسالم افتادم🥲💔از نظر روحیم داغونم بحث جنگ دعوا روحیمو باختم

چند ماهه بودی مگر سخته آره ولی اگر دوباره بخای بچه بیاری باید روحیت خوب باشه سعی کن به اتفاقاتی قابل جبران فکر نکنی،با کی جنگ داری با شوهرت  

گنجشک های درنده 
چند ماهه بودی مگر سخته آره ولی اگر دوباره بخای بچه بیاری باید روحیت خوب باشه سعی کن به اتفاقاتی قابل ...

دوماه اره فعلا ک نزاشتم حامله بشم اره خستم کرده با بچه بازیاش همه رفتارش رومخه داغونم

میدونست  ولی الانو نمیدونم  یه بار بهش محل ندادم دیگه اونم از اون روز به بعد محرم نمیده ...

شاید داره کادو میگیره که دیگه کم محلی نکنی بهش،حالا من برعکس تو از بس بهش احترام گذاشتم فداش شدم حالا پررو پررو جواب سر بالا میده

گنجشک های درنده 
دوماه اره فعلا ک نزاشتم حامله بشم اره خستم کرده با بچه بازیاش همه رفتارش رومخه داغونم

حاجی دوماهه که قصه نداره،انشاالله خدا خودش یه بچه سالم بهت میده به جبرانش که غصه نخوری ،اووووف شوهر رو مخ عذابه ولی عزیزم تو قراره یه عمر باهاش زندگی کنی بخای اون جنگ کنه تو هم مثل اون باشی زندگی نمیشه باور کن بیشتر اعصاب خوردیش برا تو میمونه

گنجشک های درنده 
شاید داره کادو میگیره که دیگه کم محلی نکنی بهش،حالا من برعکس تو از بس بهش احترام گذاشتم فداش شدم حال ...

آخه من طاقت ندارم یه بار دیدم خودشو قایم کرد اون روز تو دلم نفرینش کردم چون دلم بدجور شکست 🥺🥺💔

منم مثل تو یکی رو داشتم انقد بهش احترام گذاشتم دیگه خیلی بد شده بود ولی منو خیلی دوست داشت 

❤️✨