2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قربونت برم  ارع دارم سعی میکنم مهم نباشه

چند ساله میشیییی؟ 

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍
۲۰

جونز🥲

نمیگم ایشالله۱۲۰۹۶۵۶ساله بشی چون سن بالا واقعا ارزوی خوبی نیست. ولی میگم: امیدوارم عمر با عزت داشته باشی و تجربه های خیلی خوبی کسب کنی🙂🤍

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍
جونز🥲 نمیگم ایشالله۱۲۰۹۶۵۶ساله بشی چون سن بالا واقعا ارزوی خوبی نیست. ولی میگم: امیدوارم عمر با عز ...

قربون اون دل مهربونت خوشگلممممممم همچنین خودت🥲🥲🥲

شما چندسالته

قربون اون دل مهربونت خوشگلممممممم همچنین خودت🥲🥲🥲 شما چندسالته

مقسی، اولین کسی هستی ک بم میگی مهربون🙂

۱۴

۰ عزیزممم خب چون مهربونی خیلیم مهربونی خوشگل خانم🥺💗

مرسی بیب🥲🤍از اشنایی با شما خشحالم<<<