2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی قربونت برم  ارع دارم سعی میکنم مهم نباشه

چند ساله میشیییی؟ 

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍
۲۰

جونز🥲

نمیگم ایشالله۱۲۰۹۶۵۶ساله بشی چون سن بالا واقعا ارزوی خوبی نیست. ولی میگم: امیدوارم عمر با عزت داشته باشی و تجربه های خیلی خوبی کسب کنی🙂🤍

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍
جونز🥲 نمیگم ایشالله۱۲۰۹۶۵۶ساله بشی چون سن بالا واقعا ارزوی خوبی نیست. ولی میگم: امیدوارم عمر با عز ...

قربون اون دل مهربونت خوشگلممممممم همچنین خودت🥲🥲🥲

شما چندسالته

قربون اون دل مهربونت خوشگلممممممم همچنین خودت🥲🥲🥲 شما چندسالته

مقسی، اولین کسی هستی ک بم میگی مهربون🙂

۱۴

۰ عزیزممم خب چون مهربونی خیلیم مهربونی خوشگل خانم🥺💗

مرسی بیب🥲🤍از اشنایی با شما خشحالم<<<

2790
2778
2791
2779
2792