2777
2789
عنوان

مرد زندگی باید....

| مشاهده متن کامل بحث + 3620 بازدید | 189 پست
مشکل اعصاب روان داره،  با ی دکتر و دارو خوب میشه،  اما اینجور آدما لجبازن و دکتر نمیرن، &n ...

نه دکترنمیره خودش وعقل کل میدونه عزیزم پشتوانه ای ندارم طلاق بگیرم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

پولدار ک کم کم میشه 

قدش ک کوتاهه 

طرفداری ام گاهی شاید کنه 

ظرفم اگ رو ب موت باشم شاید بشوره

اما ی اخلاق خوبی ک داره اینه ک اگ بگم چیزی دلم میخواد بخورم همون لحظه برام میخره همبن

🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن تا چن تا؟🤨🤨🤨🤨

هر کدوم قدش بلندتر باشه ، اونو برمیدارم 😂😂😎

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

قد بلند ، ابرو کمند ، چشم سیاه ، و..

نه قبول نیس 😅.

جذابیت های جسمانی آقا با خانم به در.

سایر انتظارات رفتاری که از مرد میره، عروس خانم چ محاسن رفتاری و اخلاقی دارن؟

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

اصلا قبول ندارم

مرد باید ایمان و اخلاق داشته باشه. ایمان واقعی منظورمه. یعنی بفهمه قدر خانمشو. قدردان زحماتش باشه.  حمایتگر باشه یعنی مثل کوه محکم باشه و تکیه گاه، پشت خانمش دربیاد حتی اگه بدونه خانمش مقصره پشت سرش بدگویی نکنه و توی خلوت بهش تذکر بده. اینجوری پای هرچی دخالتگره از زندگی قطع میشه. 

مرد باید چشم پاک باشه . به حرفای همسرش گوش بده و باحوصله باشه . وقتی بچه دار میشن خانم رو بیشتر مرکز توجه قرار بده و به بچه ها بفهمونه مادر قلب خونست. و از این دسته اخلاقای خوب که البته با وجود اینا خودشم میشه ستون محکم خونواده

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
😂😂😂ذهنم منحرف شد تسبیحممممممم کوووووو😫🤣🤣🤣😜

بفرمااا 😂😂🤌🏻 

من خواهر شوهر منحرف نمی‌خوام 🤣

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

نه دکترنمیره خودش وعقل کل میدونه عزیزم پشتوانه ای ندارم طلاق بگیرم

خونه از خودتونه؟؟ 

چیزی به نامت هست؟؟ 

اگر جدا بشی کمیته امداد وام میده،  دوستم این وام گرفت،  خودت از ی جایی شروع کنی،  با این آدم هیچ آینده ای نداری

اوه اون دقیق185تاس

تو دو راهی سختی گیر کردم 🤧😂 

خدا سر دشمنمم نیاره 😂

پولدار ک کم کم میشه  قدش ک کوتاهه  طرفداری ام گاهی شاید کنه  ظرفم اگ رو ب موت باشم ...

چه واقع بین افرین 

خوبه شوهرت باباماشوخی جدیمون قاطیه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست