2777
2789
عنوان

مرد زندگی باید....

| مشاهده متن کامل بحث + 3620 بازدید | 189 پست
چم نکته خوبی گفتی عزیزم  ازنظرخودمون که خیلی خوبیم😂😂😂

خدا رو شکر. 

Iranian ladies are the best 👏👏👏

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

خوش اخلاق ، صبور ، مهربون ، دلسوز ، وفادار  دیگه چی میخواید ؟؟  خانمای ایرانی همه شون عا ...

👏👏👏.

این شد

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

👏👏👏. این شد

ماشاالله شما آقایون هم خوش اشتها هستین 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چه واقع بین افرین  خوبه شوهرت باباماشوخی جدیمون قاطیه

دیگ چاره چیه 

باید ی جوری خودمو راضی نگه دارم یا ن

فقط واس آرامش ذهن خودم😅

🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ..
اون دیگه واقعا اسیده ببخشید😑 تو ذهنیتش خودشو ضعیف میبینه ولی خب احتیاط شرط عقله وقتی طرف زورش ده ب ...

اره ولی من میگم شخصیت حرف اولو میزنه 

به زور و قد نیست 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
دادم بسازن یکی🙄😅🚶

😂تاساخته شه طول میکشه بعدبایداونوگذاشت تو زودپز شماروبزاریم توفریزر تابهم برسین 

😂😂😂😂این مثلومامعمولن بکارمیبریم ناراحت نشی😊

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
😂تاساخته شه طول میکشه بعدبایداونوگذاشت تو زودپز شماروبزاریم توفریزر تابهم برسین  😂😂😂😂این ...

نه بابا منو فقط تو پلاسیک کنین کثیف نشم😂

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶