2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی باهاش ازدواج نمیکنم🥺 اره بنظرم🥺

اگه اومد خاستگاریت و بهت گفت که دوست داره و تو ملاک هاتو بگی و اون بپذیره خوب زنش شو 

ولی به نظر من دوست داره و میاد 

یکم باور نیاز داره باور داشته باش که میاد خاستگاریت مطمئنم میاد😉

❤️✨
یعنی باهاش ازدواج نمیکنم🥺 اره بنظرم🥺

باورت میشه من برای خودم خیلی کم یعنی خیلی خیلی خیلی کم و شاید در موارد حساس بتونم حسم رو به کار بگیرم ولی برای دیگران یهویی به دلم میاد😔😍

❤️✨
خب پس چرا میگی ولم میکنه قسنگم یعنی عاشق یکی دیگه…🥺💔

نه نه اشتباه نکن الان که باهم ازدواج نکردن این فقط یک اخطار بود برات دورت بگردم نترس گفتم از محلات کم نشه خو چون شاید بخاطر کمبود محبت ولت کنه همین مراقب باش پس😔🥺دلت نشکنه وگرنه دیگه بهت میگم😔

❤️✨
یعنی دوسدختر داره🥺

چرا از خودت یه چیزی میگی دنبال بهانه ای یه چیز سر هم کنی وقتی تورو دوست داره دیگه دوست دخترش چیه عزیز من نه نداره گلم ناراحت نباش میاد خاستگاریت مطمئن باش 

❤️✨
چرا از خودت یه چیزی میگی دنبال بهانه ای یه چیز سر هم کنی وقتی تورو دوست داره دیگه دوست دخترش چیه عزی ...

اها عزیزم مرسی عشقم ازدواج که سهله هنوز باهم تو رابطه هم نرفتیم خاکبر سر پیشنهاد نداده🥺😔🍒

اها عزیزم مرسی عشقم ازدواج که سهله هنوز باهم تو رابطه هم نرفتیم خاکبر سر پیشنهاد نداده🥺😔🍒

چرا بدبختو خاک بر سر می‌خونی عزیزم عشقته ها😐🥺

همیشه دلت گرفتس نع؟!

❤️✨