2777
2789
عنوان

تجاوز روحی ❌😭

1029 بازدید | 58 پست

تا حالا براتون اتفاق افتاده؟ چجوری کنار اومدید؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من نمی‌دونم تجاوز روحی چیه اصلا  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکم بیشتر توضیح 

مثلا یه مرد که از قضا آشنا هم باشه با حرفای بی ادبی و اینا روح و روانتون اذیت کنه💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

الان تو همین وضعم عزیزم

از لحاظ روحی بهم تجاوز شده و رها شدم

دوراهی موندن و رفتن گیر کردم 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
من نمی‌دونم تجاوز روحی چیه اصلا    

یعنی یه نفر یه مرد با حرفای جنسی و بی ادبی روحتو آزار بده 💔 آشنا با فامیل هم باشه 😭💔

نهایتا بعد از اون همه اعصاب خوردی و گریه و مشاوره ی پادکست از سپهر خدابنده گوش دادم

بخشیدمش تا سبک شم نه برای اینکه به اون لطف کنما بخاطر اینکه باعث شد خودمو کمتر اذیت کنم و اون اصلا در حریان نیست تو قلبم با خدا بخشیدم

یعنی چی☹️☹️☹️

یعنی یه نفر یه مرد با حرفای جنسی و بی ادبی روحتو آزار بده 💔 آشنا با فامیل هم باشه 😭💔

مثلا یه مرد که از قضا آشنا هم باشه با حرفای بی ادبی و اینا روح و روانتون اذیت کنه💔

اره پیش اومده

یه عنتر 

بهم پیام داد که عاشقتم و فلان چرت و پرت

وقتی دید 

ریدم بهش 

گفتش 

حالا زیاد هم عاشقت نبودمااا

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

عزیزم خب بگو تجاوز روانی😭

هیچی به یه بزرگتر بگو جمعش کنه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من پارسال داشتم میرفتم سرکار یه مرد مسن از خونشون بیرون اومد ک بره سرکار .افتاد دنبالم ک باید سوار ماشینم بشی.داد میزد گمشو سوار ماشینم شو.منم بدو بدو کردم میرفتم .صبح زود بود خلوت هیچکس نبود. از نظر جثه ای مث دختر ۱۲ساله ام لاغر و هم هیچی ندارم و مانتو مشکی تا جای زانو پوشیده بودم حتی مانتوم گشاد مث حامله ها بود .بعد ازاون هربار یه ماشین میبینم فرار میکنم حالم بد میشه

هی میگن موقع خواب روح از بدن جدا میشه باور نمیکردم نکنه از در رد میشه میره تو خیابون بهش تجاوز میشه ...

وای یه هفته بود نخندیده بودم شد یه هشته

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان تو همین وضعم عزیزم از لحاظ روحی بهم تجاوز شده و رها شدم دوراهی موندن و رفتن گیر کردم 

چجوری دوست داری توضیح بدی؟ رفتن به کجا؟

منم اذیت شدم تازه متاهل هم بود کثافت