ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
من پارسال داشتم میرفتم سرکار یه مرد مسن از خونشون بیرون اومد ک بره سرکار .افتاد دنبالم ک باید سوار ماشینم بشی.داد میزد گمشو سوار ماشینم شو.منم بدو بدو کردم میرفتم .صبح زود بود خلوت هیچکس نبود. از نظر جثه ای مث دختر ۱۲ساله ام لاغر و هم هیچی ندارم و مانتو مشکی تا جای زانو پوشیده بودم حتی مانتوم گشاد مث حامله ها بود .بعد ازاون هربار یه ماشین میبینم فرار میکنم حالم بد میشه
هی میگن موقع خواب روح از بدن جدا میشه باور نمیکردم نکنه از در رد میشه میره تو خیابون بهش تجاوز میشه ...
وای یه هفته بود نخندیده بودم شد یه هشته
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی