2789
عنوان

عمل لوزه

1189 بازدید | 16 پست

کسی بچشو عمل کردعه؟عمل سختیه؟پسرم لوزش به شدت بزرگ شده و شبا میخواد تو خواب خفه بشه دکتر گفته باید حتما عمل بشه .ولی من میترسم اتفاقی براش بیفته .آخه تا حالا چند نفر برای عمل های مسخره از دنیا رفتن.پانیک دارم و وسواس فکری شدید

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهر من نمیمیره خاطرت جمع من عمل کردم جز چیزای سرد مثل بستنی آب سرد و آبمیوه خیلی خیلی سرده باید بخوره حتی غذا از گشنگی بمیره باید بستنی بخوره تا خوب شه ببین وقتی به هوش میای انقد منگ هستی و گلو درد داری ولی راحت میشی من قبل عمل نی قلیون بودم یعنی خیلی لاغر بودم ولی بعد عمل اضافه وزن گرفتم و الانم دارم

❤️✨
الان دیر به دیر مریض میشی؟

خیلی خیلی شاید اصن مریض نشم 

الانم سرما خوردم فقط دماغم گرفته ولی اصن گلو درد ندارم 

من هر موقع سرما میخورم بعد اون عمل یعنی خیلی دیر و شاید اصن گلو درد نمیشم و فقط دماغم میگیره

❤️✨
امروز دخترم عمل شد  سخت که زیاد نیست فقط بچه همکاری کنه بستنی و‌ابمیوه بخوره زودتر خوب میشه .م ...

بسلامتی عزیزم انشالله زودتر مرخص بشه.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
امروز دخترم عمل شد  سخت که زیاد نیست فقط بچه همکاری کنه بستنی و‌ابمیوه بخوره زودتر خوب میشه .م ...

سلام عزیزم الهی هرچه زودتر خوب خوب بشه و سختی هم نداشته باشه با نتیجه عالی!! 

میتونم بپرسم کدوم بیمارستا و با کدوم دکتر عمل کردین؟ هزینه شو هم میشه بفرمایید؟ 

سلام عزیزم الهی هرچه زودتر خوب خوب بشه و سختی هم نداشته باشه با نتیجه عالی!!  میتونم بپرسم کدو ...

سلام عزیزم ممنون الان امدم سایت 

بیمارستان امیراعلم تهران با دکتر خاکسار با بیمه هزینه شد پونصد و پنجاه هزار تومن .یک‌شبم موندیم امروزم مرخص شد .عمل آسونیه خود عمل ولی نگهداری بعدش سخته امروز پیر شدم با این بچه .البته این نمیخوره بستنی و ابمیوه فشارش افتاده بود ولی الان تو خونه یکم‌ سرش غر زدم خورد 

بازم سوالی داشتی در خدمتم

سلام عزیزم ممنون الان امدم سایت  بیمارستان امیراعلم تهران با دکتر خاکسار با بیمه هزینه شد پونص ...

سلام انشالله که دخترتون همیشه خوب باشه.قبل عمل چه مشکلاتی داشت که به فکر عمل افتادید و اینکه هر سه تا لوزه رو برداشتن؟دخترتون چند سالشه؟

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
سلام انشالله که دخترتون همیشه خوب باشه.قبل عمل چه مشکلاتی داشت که به فکر عمل افتادید و اینکه هر سه ت ...

سلام ممنون عزیزم سلامت باشی .

صورتش باد میکرد گوش درد و عفونت گوش شدید و افت شنوایی  و خروپف شبانه و یهو‌تو خواب خفه میشد .بیشتر نگران گوشش بودم اصلا فکرشم نمیکردم لوزه باشه تا بردیم دکتر گفت لوزه اس فرستاد بررسی دیدیم بله لوزه سوم بزرگه لوزه های حلقی هم بیش از اندازه بزرگ شدن چند ماه دارو دادن بعد بررسی مجدد گفتن عمل هر سه تا لوزه و دوماه دیگه هم ویتی گوش بذارن براش