2777
2789

همه از زیبایی‌های مستقل شدن گفتن

هیچکس نگفت وقتی نصفه شب حالت بده، باید منتظر بشی صبح بشه تا خودت تنهایی پاشی بری بیمارستان

بماند که صبح که شد می‌بینی اگه بری بیمارستان میری زیر سرم و به کلاس ۸ صبحت نمی‌رسی و کلا بی‌خیال حال بدت میشی

حالت بد هست که هست، کلی کار هست که تنهایی باید انجام بدی

بینش البته قشنگی‌هایی هم هست شاید

توتیا هست که وقتی صبح بیدار میشه و می‌بینه حالت خوب نیست میگه چرا بیدارم نکردی بریم دکتر؟

زهرا هست که به سبک مامانم بهم پنیر و پونه و نعنا برای صبحونه میده

نرگس و کیانا هستن که بین دوتا کلاس به زور می‌کشوننم بیمارستان و با اینکه میدونن از کلاسشون جا می‌مونن حاضر نمیشن تنهام بذارن

زهرا هست، زهرا همیشه هست که آغوشش انقدر امن باشه که وسط خنده‌ها بهش بگم بغلم کن و توی بغلش گریه کنم و دستمو روی موهای فر قشنگش بکشم و با اخم بگم هرچی میکشم از دست این فرفریاست

شیرین هست که بعد از شیفتای سخت بدون اینکه چیزی بپرسه، خودش از چشمام همه چی رو بفهمه و بغلم کنه بگه الهی... پاره شدی امروز!!

پریسا هست که از سخت‌ترین موقعیت‌های کاریمون یه طنز بسازه و ما غش‌غش به سخت‌ترین لحظات زندگیمون بخندیم

و مریم هست 

و نگین قشنگم هست

و خدایا عذاب وجدان دارم... من خیلی خوش‌شانسم که این آدما رو شناختم

اما آخه...

من فقط یکم هم مامانمو میخوام

اصفهانمو میخوام

اتاقمو میخوام

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

همیشه که نمیتونی پیش مامانت بمونی گه گداری برو دیداری تازه کن و بیا دلتنگی خیلی طبیعیه اما برای رشد کردن باید درد بکشی یادت باشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه که نمیتونی پیش مامانت بمونی گه گداری برو دیداری تازه کن و بیا دلتنگی خیلی طبیعیه اما برای رشد ...

من اصلا نمیخوام همیشه پیش مامانم بمونم

مسئله اینه که توی شهر جدید نصف هفته به تحصیل لیسانس دومم میگذره و نصف هفته به شیفت‌های کاریم

وقت اینکه برم خونه شاید یک روز در ماه پیش بیاد

عزیزممم❤️ به این فکر کن چندسال دیگه تک تک این روزا میشه خاطره و دلت تنگ میشه به این فکر کن که بعد اینا یه موفقیت خوب پیش رو داری ناراحت نباش تا تونستی از این روزاتون خاطره های خوب بسازید

بخدا به اینکه ده نفر هم زبون رو دور خودت جمع کردی نمیگن مستقل شدن🥺 اگه تک و تنها مهاجرت کنی یه قاره ی دیگه و یه زبان دیگه و یه فرهنگ دیگه چیکار میکنی؟؟؟ اون موقع حتی هیچکس نیست بین دوتا کلاس حالتو بپرسه چه برسه دکتر رفتن

ضمنا برو یوتیوب ویدیو شیما کاتوزیان به اسم تنهایی رو ببین دقیقا شرایط تورو میگه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
من اصلا نمیخوام همیشه پیش مامانم بمونم مسئله اینه که توی شهر جدید نصف هفته به تحصیل لیسانس دومم میگ ...

اره خب وقتت پره اما حتما اگر میتونی مرخصی بگیر و برو به خانوادت سر بزن انقدرام خودتو گیر درس و کار  نکن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مستقل بودن فقط ترس تنهایی بیمار بودنش بده  هرچند همین الان هم تا صبح هزار بار عرض خونه رو طی م ...

میدونی من اون شب پانسیون بیمارستان هم بودم

یعنی کمتر از دو دقیقه فاصله داشتم تا بیمارستان

ولی از ترس حیوانات وحشی که اینجا گاهی شب‌ها میان بیرون، ترسیدم تنهایی برم

عزیزممم❤️ به این فکر کن چندسال دیگه تک تک این روزا میشه خاطره و دلت تنگ میشه به این فکر کن که بعد ای ...

به همین امید زنده ام

روزای خوبی میگذرونم اکثرا

و از خودم و زندگیم راضی ام

ولی گاهی هم دلتنگ روزای دختر لوس خانواده بودن میشم!

بخدا به اینکه ده نفر هم زبون رو دور خودت جمع کردی نمیگن مستقل شدن🥺 اگه تک و تنها مهاجرت کنی یه قاره ...

من این آدما رو دور خودم جمع نکردم

به اقتضای همکار بودن و همکلاسی بودن دور هم جمع شدیم

فکر میکنم توی هر مهاجرتی هم این جمع‌ها به وجود میان

هر مهاجرتی سخته

حس میکنم الان که این تجربه رو داشتم با مهاجرت به کشور دیگه هم راحت‌تر میتونم سازگار بشم

با مهاجرت به کشور دیگه لااقل آدم دلش خوشه که کیفیت جدیدی از زندگی رو تجربه میکنه

من این آدما رو دور خودم جمع نکردم به اقتضای همکار بودن و همکلاسی بودن دور هم جمع شدیم فکر میکنم تو ...

سلام عزیزم تاپیکاتو دیدم نمیدونستم همشهری هستیم گفتی کریسمس جلفا اصن یطوری شدم کاش یکی مارو برگردونه اصفهان😭

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕