اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉 از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕 خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243
کسی که به تهش رسیده باشه هیچی براش مهم نیست اصلأ آدمارو نمیبینه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو باشم آزاد آزااادم ❤
چقد قشنگ بود واقعا من با دردایی که دارم همیشه میخندم هیچ وقت ناراحت نبودم حتی در سخت ترین شرایط خندیدم ولی همه بهم میگن تو دل سنگی که هیچ وقت گریه نمیکنی من گریه میکنم اما کم و برای دلم و تنها گریه میکنم من حتی از کسی دلخور باشم تصمیم میگیرم باهاش ناراحت باشم ولی وقتی میبینمش انقد باهاش خوش رفتاری مبکنم
اضافه کنم زندگی ته نداره اینو دیدن تجربه های مختلف بهم تو سن ۱۸ سالگی ثابت کرده که زندگی حتی تو بدترین شرایط هم میتونه دلچسب و امیدوار کننده باشه بهتون پادکست اگزیستانسیال یا کتابش رو معرفی میکنم کسی که واقعا از زندگی سیر شده میتونه خودشو دوباره به زندگی برگردونه کاش از زندگیمامون لذت ببریم