2777
2789
برو آرایشگاه موهاتو باید اول ب پایه برسونه وگرنه رفله نارنجی داغون نیفته از من گفتن

اخه همه ی موهام نیست 

گفتم همین یه مقدارو خودم انجام بدم 

اگر همه ی موهام بود قطعا میرفتم

من n9 گرفته حالا دکلره کردم ولی کامل باز تشده رنگ موهام  نارنجیه یه مقداد  میگم فردا د ...

دکلره رو دکلره خیلی کار ریسکیه

یهو کات میشه دمه عیدی

یا برو آرایشگاه برات ب پایه برسونه

یا برو نشون بده به این آرایشی فروشی ها بگو ببین با چه رنگی میتونی لیفت کنی پایه رو که هم نارنجی نمونه هم دکلره نخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکلره کردم ولی کامل باز نشده رنگ موهام چیکار کنم😢

اگه دکلرتو با پودر آبی و بنفشم شارژ کردی و باز نکرد ینی دیگه استوپ‌کن وگرنه موهات پودر میشه. موهای منم نهایت تاپایه۷ میاد. بخاطر قدرت پیگمنت نارجی و زرد هس ک خارج نمیشه از مو.

ولی این مو طبیعی این رنگیه ک نرمو لطیفه ماایرانیا بخاییم این مو رو ب پایه ۹ و ۱۰ برسونیم صددرصد مو ...

بله درسته 

من یه قسمتی از جلوی موهامو میخام اینطور کنم 

یه پودر بنفشم میخاس ک حالا اگه بلدی یه امتحان بکن اما خیلی دقت کن و مدام چک کن ک کشسانی نده.

اینو هی چک میکردم خداروشکر مشکلی پیش نیومد فعلا، یعنی با بنفشم انجام بدم؟ 

بله درسته  من یه قسمتی از جلوی موهامو میخام اینطور کنم

یه پیمونه پودر بنفش با یه پیمونه اکسیدان ۶ قاطی کن و امتحان کن اما میگم مدام چک کن . البته دقت کن ک از دکلره قبلیت حتما دوهفته یا ۲۰روز گذشته باشه و حتما ازاین ب بعد ب ساقه موهات روغن آرگان بزنی.

اینو هی چک میکردم خداروشکر مشکلی پیش نیومد فعلا، یعنی با بنفشم انجام بدم؟ 

آره پودر بنفشتو مارک خوب بخر مارک ایرانی جواب نیس . مارک خارجی خوب بخر. اکسیدانتم کم بگیر اما حتما برند خارجی بخر . خیلی اثرداره. کم بخر چون قیمت جفتشون بالاس.